Από Πέννυ Μαστοράκου

Στον "τόπο" του εγκλήματος επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τον ρόλο του παρουσιαστή, και η αλήθεια είναι πως πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν πως και πως να τον ξαναδούν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Ο λόγος για τον αξιαγάπητο και ταλαντούχο Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος θα μας λέει την καλημέρα του μέσα από την πρωινή του εκπομπή στην ΕΡΤ1, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται και η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά.

Μαζί του, η Τζένη Μελιτά στο τιμόνι της παρουσίασης, και μαζί θα μας κρατούν συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 12:00, στο ‘Πρωίαν σε είδον’ που έρχεται στην ΕΡΤ1 για να κάνει την διαφορά.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ 1 για την εκπομπή του Σεργουλόπουλου

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 10:00 έως τις 12:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη πρωινή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό πρωινό ρυθμό. Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλημέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

Αυτή θα είναι η ώρα και το όνομα της εκπομπής του Σεργουλόπουλου
Πηγή φωτογραφιών: Instagram Φώτης Σεργουλόπουλος - Τζένη Μελιτά

Πότε είναι η πρεμιέρα της εκπομπής

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι το πρόσωπο που εμπιστεύτηκε η ΕΡΤ προκειμένου να ''χτίσει'' πάνω του μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή, που σίγουρα έχουμε καιρό να δούμε στην πρωινή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης. Άλλωστε ο παρουσιαστής έχει την εμπειρία και όλα τα φόντα να φέρεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία ένα τέτοιο εγχείρημα. Στο πλάι του η επίσης έμπειρη και φρέσκια Τζένη Μελιτά.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τη νέα πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Η εκπομπή λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες θα προβάλλεται κατά το διάστημα 10-12 το πρωί και πέρα από τον Σεργουλόπουλο θα έχει ένα σημαντικό αριθμό έμπειρών δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Γιώργο Βλαχογιάννη, που θα είναι υπεύθυνος για την αρχισυνταξία ενώ συζητούν για συνεργασία οι Ελένη Καρποντίνη, η Ράνια Αλευρά, ο Σπύρος Δευτεραίος και ο Μιχάλης Προβατάς.

Ακόμα γνωρίζουμε πως ο τίτλος της εκπομπής είναι ακόμα υπό συζήτηση ενώ πρόκειται να τη δούμε στους δέκτες μας το νωρίτερο την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega Καλημέρα: Εκτός εκπομπής σήμερα (6/9) Τσουρός και Ζηρδέλη - Ποιοι πήραν τη θέση τους

Αλλάζουν τα πάντα φέτος - Η νέα απόφαση των Ράδιο Αρβύλα για τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου