Από Ελένη Μήτση

Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 13/9 στο Super Κατερίνα και μεταξύ των όσων δήλωσε ο pasrty chef για την καριέρα του, μίλησε και για το πρόσωπο του πολύ καλού του φίλου, Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ο τελευταίος επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή, χωρίς βέβαια να έχει το νέο αυτό ξεκίνημα καμία σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία ήταν για χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι. Ο κοινός τους φίλος, επιβεβαίωσε πως δεν έχουν πλέον επαφές με τον ίδιο να στεναχωριέται, χωρίς ωστόσο να ξέρει το λόγο.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Παρλιάρου για τη σχέση του Φώτη Σεργουλόπουλου με τη Μαρία Μπακοδήμου

«Το πιο αστείο που έχουν γράψει είναι το παιδί με τον Φώτη. Δηλαδή έλεος! Προχτές είχε τα γενέθλιά του, κάνουμε πάρα πολύ παρέα με τον Φώτη και ήταν και το παιδί του εκεί και του λέει “έλα, πήγαινε στον μπαμπά” και γελάγαμε.

Στεναχωριέμαι που δεν μιλάει ο Φώτης στη Μαρία. Δεν λέει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τι έχει συμβεί. Εγώ τους αγαπάω και ξεχωριστά και τους δύο μαζί».

Η διπλωματική απάντηση του Φώτη για την Μπακοδήμου

Τη δικιά της πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία θα έχει δικιά της εκπομπή στον ΣΚΑΪ Ο ρεπόρτερ ρώτησε τον πρώην συμπαρουσιαστή της για την πρεμιέρα της παρουσιάστριας, αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέφυγε να απαντήσει διακριτικά.

Χαρακτηριστικά είπε: «Όλοι κάνουν πρεμιέρα, έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, θα κάνουν πρεμιέρα κι άλλες εκπομπές. Εύχομαι σε όλες τις εκπομπές να είναι πάρα πολύ καλά.

Σε όλες τις εκπομπές έχω ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν γιατί με όλες τις εκπομπές, σε όλες τις εκπομπές κάποιος υπάρχει με τον οποίο έχω δουλέψει κι έχω ιδιαίτερες σχέσεις αγάπης».

Πάντως και στο παρελθόν ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν ήθελε να απαντήσει για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή θα είναι η ομάδα της στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Αναποδιά λίγο πριν την πρεμιέρα - Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ