Από Ελένη Μήτση

Tα πάνω κάτω βλέπουμε να έχουν έρθει στον ΣΚΑΪ με τις αλλαγές στον εβδομαδιαίο προγραμματισμό του καναλιού να σκάνε η μία μετά την άλλη. Μετά το ''ψαλίδι'' που έπεσε στη σειρά ''Γλυκάνισος'' ανακοινώθηκε η ακύρωση της πρεμιέρας του The voice.

Φαίνεται πως το ένα επηρεάζει το άλλο, καθώς όλα ήταν έτοιμα για το μουσικό παιχνίδι με το trailer να έχει βγει στον αέρα. Επειδή όμως η νέα σειρά, πήρε άλλη θέση στο πρόγραμμα με τα επεισόδια να παίζονται Παρασκευή και Σάββατο, αποφασίστηκε στη θέση του Voice την Κυριακή 25/9 να προβληθεί σε επανάληψη ο ''Γλυκάνισος''.

Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του ''Τhe voice''

The voice

Η μεγάλη απόφαση του ΣΚΑΙ που αλλάζει ριζικά το The Voice

Από την αρχή κιόλας της νέας σεζόν, το κανάλι του Φαλήρου έχει μπει δυναμικά στο τηλεοπτικό παιχνίδι και κάθε μέρα ενισχύεται όλο και περισσότερο με τις πρεμιέρες στην ψυχαγωγία αλλά και στην ενημέρωση, στο κομμάτι της οποίας έχει σημειώσει πρωτιά ήδη!

Όμως τι συμβαίνει με τα show του καναλιού; Πυρετωδώς έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το «The Voice», το οποίο θα προβάλλεται για 7η συνεχόμενη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με κριτική επιτροπή να περιμένει ίδια, ωστόσο η διεύθυνση του καναλιού έχει προχωρήσει σε μία μεγάλη απόφαση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Real Life, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε αυτή τη χρονιά να μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, και όχι κάθε Σάββατο και Κυριακή όπως συνέβαινε πέρυσι.

Η μεγάλη απόφαση του ΣΚΑΙ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος: Στο χειρουργείο βαριά τραυματισμένος ο Στρατής - Το όνομα που φωνάζει μετά την μέθη

"The Voice of Greece": Για 7η συνεχόμενη χρονιά στο κανάλι του ΣΚΑΪ - Πότε κάνει πρεμιέρα