Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να έχει μιλήσει ήδη για το The Voice of Greece σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του, ωστόσο δεν είχε αποκαλύψει πότε θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα του σόου στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Το Σάββατο 17/9, όμως, "έσκασε" το τρέιλερ και εκεί παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η ημερομηνία της επιστροφής.

Έτσι, λοιπόν, από τις 25/9 στις 21:00 το βράδυ, το κοινό θα συντονιστεί για να παρακολουθήσει τον Γιώργο Λιανό, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη, Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, να υποδέχονται τα πρώτα πρόσωπα που θα ανέβουν στην σκηνή για να πραγματοποιήσουν την οντισιόν τους και έτσι, θα δούμε και τις πρώτες καρέκλες να γυρίζουν, στέλνοντας τους παίκτες στη δεύτερη φάση των δοκιμασιών του διαγωνισμού.

Το πρώτο τρέιλερ για το The Voice και η ημερομηνία της πρεμιέρας στο ΣΚΑΪ

Η μεγάλη αλλαγή στο μουσικό σόου

Από την αρχή κιόλας της νέας σεζόν, το κανάλι του Φαλήρου έχει μπει δυναμικά στο τηλεοπτικό παιχνίδι και κάθε μέρα ενισχύεται όλο και περισσότερο με τις πρεμιέρες στην ψυχαγωγία αλλά και στην ενημέρωση, στο κομμάτι της οποίας έχει σημειώσει πρωτιά ήδη!

Όμως τι συμβαίνει με τα show του καναλιού; Πυρετωδώς έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το «The Voice», το οποίο θα προβάλλεται για 7η συνεχόμενη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με κριτική επιτροπή να περιμένει ίδια, ωστόσο η διεύθυνση του καναλιού έχει προχωρήσει σε μία μεγάλη απόφαση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Real Life, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε αυτή τη χρονιά να μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, και όχι κάθε Σάββατο και Κυριακή όπως συνέβαινε πέρυσι.

Η μεγάλη απόφαση του ΣΚΑΙ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (12-16/9): Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της ψυχαγωγίας - Ποιοι πανηγυρίζουν και ποιοι.. ψάχνουν λύσεις

Γλυκάνισος: Πρεμιέρα (19/9) για τη σειρά του ΣΚΑΪ - Φωτογραφίες και περιλήψεις από τα πρώτα επεισόδια