Από Πέννυ Μαστοράκου

Είχε αναφερθεί πως το κανάλι του Φαλήρου αυτή την σεζόν θα επενδύσει αρκετά στο πρόγραμμά του σε όλα τα επίπεδα, και πράγματι αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα, ψυχαγωγίας (έσπασε το κοντέρ η Σκορδά στην πρεμιέρα της) και ενημέρωσης. Ο λόγος για τον ΣΚΑΙ, ο οποίος φέτος κάνει τρομερή άνοδο σε όλα τα επίπεδα, και τα νούμερα τηλεθέασης επιβεβαιώνουν αυτή την προσπάθεια.

Πρώτο το ΣΚΑΙ στον ενημερωτικό τομέα

Δυναμικά ξεκίνησε η σεζόν για τα Δελτία Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ που διατήρησαν την κορυφή στην τηλεθέαση για το γενικό σύνολο του κοινού.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ είναι πρώτο από την αρχή της χρονιάς έως τώρα (01/01/22-11/9/22) με 482.076 τηλεθεατές και μέσο όρο στο γενικό σύνολο του κοινού 14,2%. Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το Κεντρικό Δελτίο με τη Σία Κοσιώνη τις καθημερινές και τον Γιάννη Παπαδόπουλο τα Σαββατοκύριακα, ξεκίνησε δυναμικά και τη νέα σεζόν σημειώνοντας μέσο όρο 15,4% στο γενικό σύνολο του κοινού που αντιστοιχεί σε 374.214 τηλεθεατές.

Στην κορυφή ο ΣΚΑΙ

Την κορυφή διατηρεί ήδη από την έναρξη της χρονιάς και το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ το οποίο είναι πρώτο από την 01/01/22 μέχρι και σήμερα με 457.133 τηλεθεατές και ποσοστό 20,4% στο γενικό σύνολο του κοινού. Το Μεσημβρινό Δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου τις καθημερινές και τον Μάρκο Δεϊμέζη και τη Λένα Φλυτζάνη τα Σαββατοκύριακα, ξεκίνησε τη σεζόν με την ίδια επιτυχημένη πορεία καθώς παραμένει πρώτο με 409.472 τηλεθεατές και μέσο όρο 21,3% στο γενικό σύνολο του κοινού.

Στην κορυφή ωστόσο και η πρωινή του ζώνη καθώς ξεχωριστή θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού φαίνεται να έχει κερδίσει η εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη καθώς με ποσοστό 19,9% στο γενικό σύνολο του κοινού, βρίσκεται στην πρώτη θέση στη ζώνη του.

Δυναμική εκκίνηση του ΣΚΑΙ στην ενημέρωση

Εξίσου επιτυχημένη και η πορεία των «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΩΝ», Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, οι οποίοι από την αρχή της σεζόν βρίσκονται στην κορυφή της ζώνης τους με ποσοστό 13,5% για το γενικό σύνολο του κοινού.

Η σεζόν ξεκίνησε με πρωτιά και για τον Γιώργο Αυτιά με την εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» να διατηρεί την κορυφή με μέσο όρο στο γενικό σύνολο του κοινού 20,1% και 140.833 τηλεθεατές. Δυναμική έναρξη στη σεζόν έκαναν και οι «ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ» τα Σαββατοκύριακα σημειώνοντας μέσο όρο για το γενικό σύνολο του κοινού 15,7%.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αρχίσει η σεζόν - Τα πάνω κάτω στις ενημερωτικές εκπομπές

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με κάθε επισημότητα και όλες οι εκπομπές έχουν ανάψει για τα καλά τις μηχανές τους, με τελευταία τη Φαίη Σκορδά που έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 12/9 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το νέο βήμα της στο ΣΚΑΪ).

Τα σύννεφα ωστόσο έχουν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από τις ενημερωτικές εκπομπές, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης (13/9) η εκπομπή Mega Καλημέρα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, οι πρώτες συζητήσεις έγιναν στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Εκεί, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου συζήτησαν προκειμένου να καταλήξουν στο πώς θα μοιράζεται ο χρόνος στην εκπομπή.

Από την άλλη, σύννεφα υπάρχουν και πάνω από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ καθώς όπως αποκάλυψε η εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ντόρα Κουτροκόη από εδώ και στο εξής δεν θα βρίσκεται καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής στο πλευρό του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα απουσιάζει στις πολιτικές συζητήσεις ενώ δε θα βρίσκεται και απέναντι από καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όσα λίγοι θα γράψουν: Ποια είναι η πραγματική Φαίη Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Αποκλειστικό: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Αννίτας Πάνια

TAGS