Από Ελένη Μήτση

Ο ΣΚΑΪ έκανε την πρεμιέρα της σειράς ''Γλυκάνισος'' την Δευτέρα 19/9 βάζοντας τη σειρά στα βαθιά μιας και η συγκεκριμένη ημέρα ήταν βραδιά πολλών πρώτων επεισοδίων για πολλές παραγωγές.

Η πλοκή της σειράς σχετικά με τον έρωτα της Ραζάν με τον Στρατή, φαίνεται να μην τράβηξε τόσο το κοινό, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης για πρεμιέρα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά.

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για τη σειρά ''Γλυκάνισος'' μετά την πρεμιέρα

Για τον λόγο αυτό το κανάλι, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην προβάλλει επεισόδιο την Τρίτη 20/9 και να μεταφέρει την προβολή του σίριαλ σε μια φορά την εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 23/9 και κάθε Παρασκευή θα βλέπουμε στις 10:00μ.μ τον Γλυκάνισο και κάθε Σάββατο στις 21:00μ.μ με διπλό επεισόδιο, μιας και η συγκεκριμένη ημέρα έρχεται συγκριτικά αντιμέτωπη με λιγότερο ανταγωνισμό, αφού και το μεγάλο φαβορί ''Σασμός'' δεν έχει επεισόδιο τις Παρασκευές και το Σαββατοκύριακο.

Πιερίδου Παπαγεωργίου Γλυκάνισος

Οι πρώτες δηλώσεις της Πιερίδου λίγο πριν την πρεμιέρα του «Γλυκάνισου»

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» έκανε πρεμιέρα απόψε (19/9) και η πρωταγωνίστρια, Έλενα Πιερίδου, μίλησε αποκλειστικά στο Tv-24.gr για τα πρώτα επεισόδια αλλά και για τον ρόλο της «Ραζάν» που ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία.

Η νεαρή ηθοποιός, με τα σαγηνευτικά μάτια και το γλυκό χαμόγελο ενσαρκώνει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ μία Σύρια πρόσφυγα που θα γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο του Στρατή, γόνους μία ισχυρής οικογένειας της Μυτιλήνης (δείτε εδώ απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο).

Σχετικά με τον ρόλο της Ραζάν και τα νέα επεισόδια :«Είναι ιδιαίτερος ο ρόλος της Ραζάν. Από την πρώτη στιγμή δέθηκα μαζί της. Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πολύ συγκινητικά αλλά θα έχουν και μπόλικη δράση. Μερικές σκηνές του πρώτου επεισοδίου τις έζησα πολύ έντονα όταν τις γυρίζαμε».

Όσο για το αν την αγχώνει το γεγονός ότι απόψε κάνει πρεμιέρα απέναντι από την αδερφή της, Ιφιγένεια Πιερίδου που παίζει στη Γη της Ελιάς, είπε: «Δεν έχω κανένα άγχος για τη σειρά. Η Γη της Ελιάς νομίζω παίζει και λίγο πιο αργά οπότε θα έχουμε χρόνο να τα δούμε όλα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος (20/9): Η αστυνομία υποπτεύεται τον Καρίμ και τη Ραζάν για την επίθεση στον Στρατή

Με βελούδινη χροιά - Κυκλοφόρησε το άκρως ερωτικό τραγούδι για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ ''Γλυκάνισος''