Από Ελένη Μήτση

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ ''Γλυκάνισος'' έχει ομολογουμένως μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά στην πρεμιέρα, με αποτέλεσμα να πέσει ψαλίδι στο σίριαλ σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα.

Την Παρασκευή 23/9 αναμένεται να προβληθεί λοιπόν το 2ο επεισόδιο με τις εξελίξεις να είναι πολύ σημαντικές κυρίως για την καρμική γνωριμία της Ραζάν με τον Στρατή.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 23/9 στη ''Γλυκάνισο''

Ο Στρατής μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Ραζάν και ο Καρίμ μεταφέρονται στο τμήμα. Όσο ο Στρατής χειρουργείται, φωνάζει ένα γυναικείο όνομα, που δεν είναι της γυναίκας του. Παράλληλα, η Ελεάνα ενημερώνεται για το μαχαίρωμα του Στρατή τηλεφωνικά, από την οικογένεια Δεμίρη. Δίπλα της, βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας.

Κι ενώ η Ραζάν ακόμη δεν έχει προλάβει να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού και το συμβάν της προηγούμενης μέρας, γυρίζει στη δουλειά της, στην «Ταβέρνα της Χρυσάνθης». Εκεί όμως, κάποιοι δεν θα παραλείψουν να δείξουν τα ρατσιστικά τους ένστικτα. Η Αστυνομία υποπτεύεται τη Ραζάν και τον Καρίμ για το μαχαίρωμα.

Καταιγιστικές θα είναι και οι εξελίξεις του επόμενου επεισοδείου

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τα μάτια του Στρατή και της Ραζάν λένε πολλά περισσότερα, από όσα λένε οι ίδιοι μεταξύ τους. Παράλληλα, στο εργαστήριο της εταιρίας Δεμίρη, η χημεία μεταξύ Αλίκης και Ραφαήλ είναι ιδιαίτερα ζεστή, ενώ ο Καρίμ αναζητά τη Ραζάν στην ταβέρνα. Ο Καρίμ μαθαίνει ότι εκείνη πήγε στο νοσοκομείο για να δει τον Στρατή. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ανθή που είχε πει στον πατέρα της, ότι θα βγει με τον Έκτορα, συναντά τον Νικήτα, με τον οποίον είναι ερωτευμένη.

Γλυκάνισος Κόκλας

Την ίδια ώρα, ο Στρατής καταθέτει στην αστυνομία, ότι αυτοί που του επιτέθηκαν είναι Έλληνες και ότι ο Καρίμ και η Ραζάν του έσωσαν τη ζωή. Δύσκολα τα πράγματα και για τον Μενέλαο, που μαθαίνει την αλήθεια για την Ανθή. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μπίλι συνεχίζει να ενοχλεί τη Ραζάν στην ταβέρνα, πυροδοτώντας φρικτές αναμνήσεις από το παρελθόν της.

Γλυκάνισος Αιμιλιανός Σταματάκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ασύλληπτο: Η σύζυγος του Παπαγεωργίου στον Γλυκάνισο έβαλε το... νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη

Άσχημα νέα για την σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα