Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αγωνία μας χτυπά κόκκινο καθώς μετράμε αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα που περιμένουν πως και πως μικροί και μεγάλοι, αυτή του Σασμού (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Λάλου πριν την πρεμιέρα) και όπως και άλλοι συνάδελφοι του, έτσι και ο Δημήτρης Ημέλλος, το πρωί της Δευτέρας 19/9 μίλησε την εκπομπή Super Κατερίνα, και έκανε μερικές αποκαλύψεις για όλα όσα θα δούμε απόψε!

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Ημέλλου για το Σασμό

Σχετικά με τον γάμο του με την Μαρίνα, αλλά και τον ερχομό του "πνιγμένου" Πάυλου Βρουλάκη, και το κατά πόσο θα αποτελέσει εμπόδιο, ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως, ως συγγενής της Μαρίνα, αποτελεί μικρό εμπόδιο, όχι όμως απροσπέραστο, και πως υπάρχουν γενικότερα άλλα άτομα από το παρελθόν που θα τους σταθούν πρόβλημα στο βήμα αυτό.

«Σήκω και φύγε» - Εκτός εαυτού ο παπά Μιχάλης με τον Παύλο Βρουλάκη

Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στα νέα επεισόδια του Σασμού και φαίνεται πως ο ερχομός του “νεκρού” θα αναστατώσει τον παπά Μιχάλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που θα το δει δεν θα σταματήσει να φοβάται για όλα τα κακά που ξέρει πως μπορούν να συμβούν εξαιτίας του.

«Φοβάσαι παπά;», λέει ο Παύλος στον παπά Μιχάλη, ξεκινώντας μία κουβέντα στην οποία μόνο η ένταση κυριαρχεί. Ο παπά Μιχάλης, όμως, χωρίς να χάσει χρόνο ζητά από τον Βρουλάκη να φύγει από την Κρήτη.

«Ό,τι ήταν να γίνει, γίνηκε», του λέει αρχικά με ήρεμο ύφος, ωστόσο μόλις αντιλαμβάνεται πως εκείνος επέστρεψε στην Κρήτη για να πάρει εκδίκηση, του φωνάζει «Σήκω και φύγε», άδικα, βέβαια, αφού δεν δείχνει να καταλαβαίνει για ποιο λόγο του απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα, ο Παύλος δε θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπος και με την πρώην γυναίκα του, την Αιμιλία Ξενάκη, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον εμποδίσει και να τον αποπροσανατολίσει από τον στόχο του. «Δεν σκέφτηκες κανέναν;», του λέει εκείνη νευριασμένη και απογοητευμένη. «Μόνο ο παπάς ήξερε την αλήθεια», της απαντάει εκείνος γεμάτος ενοχές.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Τζομπανάκη: Η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Σασμού

Σασμός: Η μοίρα τους παίζει παράξενο παιχνίδι - Σε σοκ Αργυρώ και Άσπα στα νέα επεισόδια