Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σεζόν του Σασμού ξεκινάει με τραγικά μαντάτα για την Αργυρώ και την Άσπα μιας και ο θάνατος του Άγγελου έρχεται να σκορπίσει ξανά τη θλίψη στο σπίτι τους. Οι Βρουλάκηδες βουτάνε και πάλι στο πένθος και αυτή τη φορά, κανείς δεν γνωρίζει στην πραγματικότητα ποιος βρίσκεται πίσω από τον φόνο του γιατρού.

Η Άσπα, όπως είχαμε δει στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, είχε κάνει σχέση με τον Άγγελο και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μιας και ήταν το στήριγμά της στα δύσκολα που πέρασε μετά τον χωρισμό της με τον Κώστα. Μάλιστα, της έφτιαξε από την αρχή την καντίνα της.

Όσο για την Αργυρώ, στο πρόσωπό του βρήκε τον αδερφό που έχασε μετά το θάνατο του αγαπημένου της Πετρή και τη στήριξε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια της εβδομάδας).

Τι θα συμβεί σε Αργυρώ και Άσπα στα πρώτα επεισόδια του Σασμού

Ο Άγγελος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε καταφέρει να πάρει στα χέρια του το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της μητέρας του, ενώ είχε αγοράσει από τους Σταματάκηδες και μερικά χωράφια, αφήνοντάς τους σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Σασμός Άγγελος περιουσία

Κάπως έτσι, σαν να διαισθανόταν ότι κάτι άσχημο μπορεί να του συμβεί, πήγε σε έναν συμβολαιογράφο και έφτιαξε τη διαθήκη του. Στη διαθήκη αυτή, αφήνει στην Αργυρώ, όλα του τα χωράφια, ενώ στην Άσπα 60.000 ευρώ. Ο Άγγελος ήθελε να εξασφαλίσει τα δύο κορίτσια σε περίπτωση που συνέβαινε το οτιδήποτε.

Η είδηση πως τα χωράφια που κάποτε ανήκαν στους Σταματάκηδες βρίσκονται τώρα στα χέρια των Βρουλάκηδων, τρελαίνει την Καλλιόπη, η οποία θα δυσκολευτεί πολύ να το διαχειριστεί.

Με λιγότερες ώρες και μέρες μετά την πρεμιέρα

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την σειρά του ALPHA, Σασμός, που κάνει πρεμιέρα στις 19/9 μαζί με άλλα 7 σίριαλ, και τους φανατικούς τηλεθεατές του, καθώς έγινε γνωστό πως οι μέρες προβολής για τον Σεπτέμβριο θα μειωθούν αρκετά. Ο λόγος; Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του καναλιού.

Ειδικότερα, ενώ η μεγάλη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 21:00 το βράδυ και τα επεισόδια θα προβληθούν έως και Πέμπτη την ίδια ώρα, όπως και όλη την υπόλοιπη σεζόν, την επόμενη εβδομάδα της πρεμιέρας, δηλαδή από 26/9 έως τις 2/10, ο Σασμός δεν θα προβληθεί τέσσερις φορές την εβδομάδα αλλά δυο.

την Κυριακή 25/9 στις 21:00 το βράδυ, θα προβληθεί το πέμπτο επεισόδιο της σειράς και την Δεύτερα 26/9 θα μεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας Αγγλία – Γερμανία, ενώ την Τρίτη 27/9, Ελλάδα – Β Ιρλανδία. Την Τετάρτη 28/9, ο Σασμός θα επιστρέψει στις φυσιολογική του ροή.

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Τζομπανάκη: Η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Σασμού

Σασμός: Με δάκρυα στα μάτια στο νυφικό κρεβάτι της - Το δράμα της Βασιλικής στον β' κύκλο