Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Παύλος Σταματάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που μπαίνουν στον Σασμό στη δεύτερη σεζόν και θα προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή. Ο ίδιος θεωρούνταν νεκρός, καθώς όλοι πίστεψαν πως πνίγηκε αμέσως μετά τη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή, για την οποία ο δεύτερος είχε δώσει την εντολή.

Έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει για να εκδικηθεί την οικογένειά των Σταματάκηδων, αφού εκείνη ήταν που σκότωσε και τον ανιψιό του, Πετρή. Ωστόσο φαίνεται πως θα συναντήσει μερικά εμπόδια.

Ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Σταματάκη στον Σασμό

Η Αιμιλία Ξενάκη, που είναι εισαγγελέας και φίλη της Σοφίας, της μητέρας της Στέλλας, ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον Παύλο, όμως χώρισαν μετά τον τραγικό θάνατο του γιού τους. Αφού, λοιπόν, και ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός και ξαναέφτιαξε τη ζωή της και παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη, που θα ενσαρκώσει ο Μάνος Πετούσης.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης
Facebook / Σασμός

Ο Δημήτρης είναι γιατρός και σπουδαίος άνθρωπος, ενώ ήταν και ο κολλητός φίλος του Παύλου. Είναι πολύ ευτυχισμένος με τον γάμο του με την Αιμιλία, το ίδιο και εκείνη, όμως μόλις συναντήσει ξανά τον Παύλο μετά από πολλά χρόνια και θα μάθει την αλήθεια για το παρελθόν όλα θα αλλάξουν και για τους τρεις.

Δυσάρεστες εξελίξεις για την σειρά - Με λιγότερες ώρες και μέρες μετά την πρεμιέρα

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την σειρά του ALPHA, Σασμός, που κάνει πρεμιέρα στις 19/9 μαζί με άλλα 7 σίριαλ, και τους φανατικούς τηλεθεατές του, καθώς έγινε γνωστό πως οι μέρες προβολής για τον Σεπτέμβριο θα μειωθούν αρκετά. Ο λόγος; Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του καναλιού.

Ειδικότερα, ενώ η μεγάλη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 21:00 το βράδυ και τα επεισόδια θα προβληθούν έως και Πέμπτη την ίδια ώρα, όπως και όλη την υπόλοιπη σεζόν, την επόμενη εβδομάδα της πρεμιέρας, δηλαδή από 26/9 έως τις 2/10, ο Σασμός δεν θα προβληθεί τέσσερις φορές την εβδομάδα αλλά δυο.

την Κυριακή 25/9 στις 21:00 το βράδυ, θα προβληθεί το πέμπτο επεισόδιο της σειράς και την Δεύτερα 26/9 θα μεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας Αγγλία – Γερμανία, ενώ την Τρίτη 27/9, Ελλάδα – Β Ιρλανδία. Την Τετάρτη 28/9, ο Σασμός θα επιστρέψει στις φυσιολογική του ροή.

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Θα βγει εκτός εαυτού η Καλλιόπη - Η διαθήκη του Άγγελου ανατρέπει τα πάντα

Αποκλειστικό «Σασμός»: Σε κίνδυνο η ζωή του Αστέρη - Ένα βήμα πριν τον θάνατο