Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός ξεκινάει απόψε (19/9) και οι εξελίξεις του αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Ο θάνατος του Άγγελου σκορπάει τον θρήνο στο σπίτι των Βρουλάκηδων, την ώρα που ο Μαθιός βρίσκεται στο κρατητήριο.

Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στον Σασμό

Επεισόδιο 01 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ Β΄ΚΥΚΛΟΥ

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως, αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη… Κι ο άνθρωπος που πραστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό (δείτε εδώ τι θα γίνει όταν ο παπάς αντικρύσει τον Παύλο).

Η περιουσία του Άγγελου

Η νέα σεζόν του Σασμού ξεκινάει με τραγικά μαντάτα για την Αργυρώ και την Άσπα μιας και ο θάνατος του Άγγελου έρχεται να σκορπίσει ξανά τη θλίψη στο σπίτι τους. Οι Βρουλάκηδες βουτάνε και πάλι στο πένθος και αυτή τη φορά, κανείς δεν γνωρίζει στην πραγματικότητα ποιος βρίσκεται πίσω από τον φόνο του γιατρού.

Η Άσπα, όπως είχαμε δει στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, είχε κάνει σχέση με τον Άγγελο και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μιας και ήταν το στήριγμά της στα δύσκολα που πέρασε μετά τον χωρισμό της με τον Κώστα. Μάλιστα, της έφτιαξε από την αρχή την καντίνα της.

Όσο για την Αργυρώ, στο πρόσωπό του βρήκε τον αδερφό που έχασε μετά το θάνατο του αγαπημένου της Πετρή και τη στήριξε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε.

Ο Άγγελος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε καταφέρει να πάρει στα χέρια του το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της μητέρας του, ενώ είχε αγοράσει από τους Σταματάκηδες και μερικά χωράφια, αφήνοντάς τους σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Σασμός Άγγελος περιουσία

Κάπως έτσι, σαν να διαισθανόταν ότι κάτι άσχημο μπορεί να του συμβεί, πήγε σε έναν συμβολαιογράφο και έφτιαξε τη διαθήκη του. Στη διαθήκη αυτή, αφήνει στην Αργυρώ, όλα του τα χωράφια, ενώ στην Άσπα 60.000 ευρώ. Ο Άγγελος ήθελε να εξασφαλίσει τα δύο κορίτσια σε περίπτωση που συνέβαινε το οτιδήποτε.

Η είδηση πως τα χωράφια που κάποτε ανήκαν στους Σταματάκηδες βρίσκονται τώρα στα χέρια των Βρουλάκηδων, τρελαίνει την Καλλιόπη, η οποία θα δυσκολευτεί πολύ να το διαχειριστεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Τζομπανάκη: Η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Σασμού

Σασμός: Με δάκρυα στα μάτια στο νυφικό κρεβάτι της - Το δράμα της Βασιλικής στον β' κύκλο