Από Στέλλα Μούτσιου

Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA, Σασμός, δεν έχουν σταματήσει τα γυρίσματα, όπως αποδεινύεται από τις αναρτήσεις τους στα social media, ωστόσο ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός, ξέκλεψε λίγο χρόνο και μίλησε στην εκπομπή του Happy Day λίγο πριν από την πρεμιέρα, δηλαδή το πρωί της Δευτέρας 19/9.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του, στον γάμο του με την Βασιλική, ο οποίος θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά και στο γεγονός πως κάποια στιγμή θα "πληρώσει" για την δολοφονία που διέπραξε στο παρελθόν.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Λάλου για τον Σασμό

«Οι εξελίξεις θα έρθουν οργανικά, γιατί δεν μπορεί όταν θα συμβεί ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός όπως μία σύλληψη, να έρθει πολύ γρήγορα ο γάμος. Πρέπει να συμβεί οργανικά και πάντα οι σεναριογράφοι έχουν στο νου τους τα πράγματα να συμβαίνουν με έναν τρόπο όπου δεν θα ξαφνιάσει, αλλά θα είναι σωστός», είπε αρχικά για τον γάμο του με τον τηλεοπτικό του έρωτα.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον δολοφόνο του Άγγελου: «Σίγουρα κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί, αλλά με έναν τρόπο ώστε να το περιμένετε εν αγωνίως, γιατί αλλιώς αν δεν υπάρχει αυτό στη μυθοπλασία, ο κόσμος δηλαδή να περιμένει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, νομίζω χάνει και τον ενδιαφέρον του».

Και κατέληξε για τις δικές του αμαρτίες: «Ο Μαθιός είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, διότι αυτό που θέλησε να πετύχει, αυτό που ήθελε πάνω απ' όλα, δηλαδή τη γυναίκα που αγαπάει, την έχει πάρει με αίμα. Πράγματι, πρέπει να υπάρξει κάποια κάθαρση και νομίζω ότι θα υπάρξει αυτή η κάθαρση».

Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στη σειρά του ALPHA

Ο θάνατος του Άγγελου σκορπάει τον θρήνο στο σπίτι των Βρουλάκηδων, την ώρα που ο Μαθιός βρίσκεται στο κρατητήριο.

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως, αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη… Κι ο άνθρωπος που πραστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό (δείτε εδώ τι θα γίνει όταν ο παπάς αντικρύσει τον Παύλο).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Η μοίρα τους παίζει παράξενο παιχνίδι - Σε σοκ Αργυρώ και Άσπα στα νέα επεισόδια

Μαρία Τζομπανάκη: Η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Σασμού