Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας", με την Φαίη Σκορδά, η οποία έκανε πρεμιέρα σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα, και αναφέρθηκε στον ρόλο του ως παρουσιαστής σε δύο από τα πιο αγαπημένα σόου του κοινού, το The Voice, αλλά και το Survivor.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως αυτό ήταν πάντοτε το όνειρό του, να γίνει ένας πολύ καλός παρουσιαστής και για να τα καταφέρει, τουλάχιστον στον μουσικό διαγωνισμό, εξήγησε πως είχε τη βοήθεια του Γιώργου Καπουτζίδη. Σχετικά, όμως, με το ριάλιτι επιβίωσης και το All Star Game, επισήμανε πως όλα είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν φαίνεται να είναι κάτι που θα συμβεί σύντομα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το The Voice και το Survivor All Star

«Νιώθω πολύ καλά στο σημείο που έχω φτάσει. Αυτό κυνηγούσα, να γίνω παρουσιαστής πρώτης γραμμής, παρουσιάζοντας πρότζεκτ τα οποία μ’ αρέσουν πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ξεκινάμε με το The Voice, σε 2 μέρες κάνουμε το πρώτο μας γύρισμα. Και οι 4 κριτές χρειάζονται το δικό τους χειρισμό, αυτό το έμαθα από τον προκάτοχο, Γιώργο Καπουτζίδη. Μου έδωσε τις πρώτες πληροφορίες».

Όσον αφορά, όμως, το νέο πρότζεκτ για το κανάλι του ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, προετοιμασίας για το Survivor All Star, το οποίο είναι ένα μακρινό σενάριο προς το παρόν γιατί θα πρέπει να συμφωνήσουν οι παίκτες».

Οι αιχμές όλο νόημα του παρουσιαστή για τα πρόσωπα που αναμένεται να μπουν στο σόου επιβίωσης

Και ενώ οι φήμες έχουν αρχίσει να φουντώνουν σχετικά με το ότι η παραγωγή του Surivor All Star, έχει ξεκινήσει ήδη να προσεγγίζει άτομα και να συζητάει με όλους τους καλούς παλιούς παίκτες που αγαπήσαμε μέσα από το παιχνίδι (δείτε το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Ντάνος για να πάει), ο Γιώργος Λιανός μίλησε στις κάμερες του Happy Day για όλα!

Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε πολύ ευγενικά στο κριτήριο επιλογής των παικτών, αλλά μίλησε και γενικότερα για το τοπίο στην τηλεόραση αυτή τη χρονιά σχετικά με τις σειρές και την ελληνική μυθοπλασία.

«Η αναλογία είναι νομίζω πιο πολύ προς το αθλητικό, αλλά υπάρχουν και άτομα τα οποία προξενούν το ενδιαφέρον, να το πω κομψά».

«Βλέπω να βγαίνουν ξαφνικά πάρα πολλές σειρές, που αυτό είναι θετικό για την ελληνική μυθοπλασία, αλλά βλέπω έναν μιμητισμό που με ενοχλεί σαν τηλεθεατή. Αυτό νομίζω ότι δεν μοιράζει καλά την τράπουλα, κατά κάποιο τρόπο», είπε ο Γιώργος Λιανός για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λιποθυμάω!» - Έμεινε άφωνη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινό μας»

«Με έχετε και περιμένω τόση ώρα...» - Με το «καλημέρα» το παράπονο του Στέλιου Ρόκκου στη Φαίη Σκορδά