Από TV24 Team

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες και η αλήθεια είναι πως όλα τα κανάλια βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν την πρωτιά στην μάχη της τηλεθέασης.

Η εβδομάδα που πέρασε παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και η Φαίη Σκορδά έκανε την πρεμιέρα της στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή Πρωινό Μας (δείτε εδώ τη σπόντα που πέταξε στην έναρξη της εκπομπής της). Φώτα, κάμερες, ένα πλατό... ανάκτορο και η Φαίη σε πρώτο πλάνο, άκρως εντυπωσιακή, να τα λέμε και αυτά.

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου ανάμεσα στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Συνεντεύξεις, ενημέρωση, αποκλειστικά, ρεπόρτερ παντού! Λίγοι όμως ήταν αυτοί που κατάφεραν να πουν πως, όντως, η εβδομάδα τους έκλεισε με θετικό πρόσημο.

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της εβδομάδας που πέρασε στην τηλεθέαση

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στο ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα της στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε), ενώ πέρασε κατά πολύ τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό. Κάπως έτσι η παρουσιάστρια, κέρδισε τον... χωρισμό με τον ΑΝΤ1.

Όλη την εβδομάδα, με εξαίρεση την Παρασκευή (16/9), η Φαίη Σκορδά ήταν μπροστά σε νούμερα τηλεθέασης και απέδειξε με τρανό τρόπο πως η ψυχαγωγία ταιριάζει στον ΣΚΑΪ. Επομένως μπορούμε με άνεση να πούμε πως η Φαίη ανήκει στους κερδισμένους της εβδομάδας.

Περνάμε τώρα στους... πρώην! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού μπήκαν με το... αριστερό στη σεζόν μιας και από την πρεμιέρα τους δεν κατάφεραν να σημειώσουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ενώ τα μονοψήφια δεν άργησαν να έρθουν. Πέρα ωστόσο από την όχι και τόσο ικανοποιητική τηλεθέαση που σημειώνει η εκπομπή, τρανή απόδειξη ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ήθελε ο σταθμός, είναι και τα σχόλια του κοινού στα social media (δείτε τα εδώ).

Κάπως έτσι, το Πρωινό του ΑΝΤ1, ανήκει στους χαμένους της εβδομάδας και σίγουρα θα χρειαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια της σεζόν.

Λιάγκας Δούκισσα τηλεθέαση

Όσον αφορά στην Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί η πρώτη εβδομάδα της στον ALPHA να ήταν πραγματικά SUPER, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν σημαντικά την εβδομάδα που μας πέρασε. Προς Θεού, κανείς δεν μπορεί να πει πως η αγαπημένη παρουσιάστρια κάνει άσχημα νούμερα. Πλέον ωστόσο έχει να κοιτάξει κατάματα έναν πολύ σοβαρό ανταγωνιστή, τη Φαίη Σκορδά που έδειξε πως ήρθε για να μείνει.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξακολουθεί να σημειώνει διψήφια καθημερινά, ενώ κάποιες μέρες της εβδομάδας βγήκε πρώτη στην πρωινή ζώνη. Τα νούμερά της βέβαια είναι κάπως πεσμένα συγκριτικά με πέρυσι. Ακόμα όμως είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για να κρίνουμε ποια θα είναι η πορεία της εκπομπής και η Κατερίνα Καινούργιου έχει δείξει πως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για όλα τα κανάλια. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πέρυσι, εκείνη ήταν η νικήτρια της πρωινής ζώνης!

Στο στρατόπεδο της πολύ πρωινής ζώνης, έχουμε δύο γυναίκες... σκέτη φωτιά! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη έχουν αναλάβει να λένε την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό. Μέχρι στιγμής η μεταξύ τους «κόντρα» είναι εξαιρετικά αμφίρροπη καθώς κινούνται σε παρόμοια ποσοστά και είναι και οι δύο κερδισμένες μιας και η τηλεθέασή τους δεν είναι καθόλου κακή. Μία θα ξεχωρίσει όμως και θα μας θυμηθείτε: Θα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά με το πάνελ της. Η χημεία μετράει πάρα πολύ για το κοινό.

Τσιμτσιλή Μελέτη τηλεθέαση

Στους χαμένους της εβδομάδας ανήκουν βέβαια και δύο εκπομπές της πρωινής ζώνης. Το Breakfast At Star του Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου (δείτε εδώ τι αποφάσεις θα πάρει η εκπομπή για να αλλάξει τα δεδομένα), καθώς και το Ποιος είναι Πρωινιάτικα του Open με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Από την άλλη, με πολύ θετικό πρόσημο κύλησε η εβδομάδα για την Δανάη Μπάρκα και το Πάμε Δανάη του Mega, που όχι απλά κατάφερε να έχει καλή τηλεθέαση αλλά κατέκτησε και την πρώτη θέση μία μέρα. Άλλωστε από πέρυσι, η νεαρή παρουσιάστρια απέδειξε πως η εκπομπή της και τα διαφορετικά θέματά της είναι ικανά να βάλουν «φωτιά» στην πρωινή ζώνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θα φέρει το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της σεζόν - Οι πρώτοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά όχι στα δελτία - Με νέο ρόλο η Έλλη Στάη