Από Στέλλα Μούτσιου

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και στην Ελλάδα, καθώς πολλέες αλλαγές έχουν προκύψει στα κανάλια ώστε να μπορούν να μεταδώσουν την κηδεία της, την Δευτέρα 19/9. Πέρα, λοιπόν, από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος, όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, θα χάσει την πρεμιέρα του γι' αυτόν τον λόγο, επηρεάζεται και η Μάριον Μιχελιδάκη.

Εκτός του OPEN η Μάριον Μιχελιδάκη την Δευτέρα 19/9

Παρόλο που είναι σε διαφορετικούς σταθμούς, όλοι ακολουθούν την ίδια λογική και έτσι η εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον δεν θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή Εμείς, της Ίνας Ταράντου, η οποία νοσεί και με κορωνοϊό, καθώς ανήκουν στο ψυχαγωγικό κομμάτι της τηλεόρασης και όχι τόσο στης ενημέρωσης.

Μάριον Μιχελιδάκη

Θα ''σπάσει'' τα κοντέρ της τηλεθέασης - Η βιογραφική ταινία του ΑΝΤ1 για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ αποτελεί αναμφίβολα ένα ιστορικό γεγονός και μάλιστα από την ημέρα, που έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός βλέπουμε να γίνονται αλλαγές παγκοσμίως αναφορικά με το συμβάν.

Σε ό,τι αφορά τα εγχώρια ύδατα ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να να προβάλλει μια βιογραφική ταινία για την Βασίλισσα, συγκεκριμένα την Κυριακή 18/9 στις 20:00.

Μ. Βρετανία, καλοκαίρι του 1997: τα νέα του τραγικού θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα χτυπούν το Λονδίνο σαν κεραυνός εν αιθρία. Η κοινή γνώμη συγκλονίζεται: η θλιμμένη πριγκίπισσα δεν υπάρχει πια! Το παλάτι, σοκαρισμένο από το άνευ προηγουμένου μέγεθος του εθνικού πένθους, έρχεται σε επαφή με την κυβέρνηση για την διαχείριση της κατάστασης.

Ο Τόνι Μπλερ επιθυμεί να λάβει η νεκρώσιμη ακολουθία δημόσιο χαρακτήρα για να ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ ζητά μία πιο κλειστή, οικογενειακή τελετή. Έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, αποκαλύπτουν τους λεπτούς, υπόγειους χειρισμούς των δύο πιο ισχυρών ανθρώπων της Μ. Βρετανίας.

ΑΝΤ1 - Βασίλισσα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το τελευταίο αντίο στην μακροβιότερη μονάρχη - Λεπτό προς λεπτό η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ στον ΣΚΑΙ

"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Νίκο Μουτσινά - Ανακοινώθηκε η νέα πρεμιέρα για το Καλό Μεσημεράκι