Από Στέλλα Μούτσιου

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την αναβολή της πρεμιέρας του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής του "Καλό Μεσημεράκι" και έφτασε η στιγμή που έγινε άλλη μία ανακοίνωση, αυτή τη φορά, για την υλοποίηση της επίσημης έναρξης.

Την Πέμπτη 15/9, δημοσιεύθηκε το τρέιλερ με νέα ημερομηνία και η χαρά της ομάδας δεν περιγράφεται. Έτσι, Στις 20/9, ημέρα Τρίτη, στις 14:50, ο τηλεοπτικός σταθμός ζητά να συντονιστούν όλοι και να καλωσορίσουν ξανά την όμορφη παρεά.

Η νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα του "Καλό Μεσημεράκι"

Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Μουτσινά μετά την αναβολή

Την Τετάρτη 14/9 μερικά δυσάρεστα νέα έφτασαν στο αυτί του Νίκου Μουτσίνα. Η πρεμιέρα της εκπομπής του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, αναβλήθηκε, καθώς μέσα από την συχνότητα του σταθμού θα προβληθεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός, η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Έτσι, λοιπόν, λίγες ώρες αργότερα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που είναι και το βασικό μέσο επικοινωνίας με το κοινό του, κατά την οποία φαίνεται πως προσπαθεί να δει καθαρά την κάμερα, αφού ο ήλιος πέφτει στα μάτια του. Χωρίς να χάσει το χιούμορ του, για ακόμη μία φορά, σχολίασε πως αυτή είναι η προσπάθειά του να δει την πρεμιέρα του, αφού όλα ανατράπηκαν.

«Όταν προσπαθείς να δεις την πρεμιέρα σου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και γέμισε με μηνύματα από τον κόσμο που γελούσε με την αντίδρασή του. Μικρό το κακό, φυσικά, αφού σημασία έχει πως θα επιστρέψει μια και καλή για όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καλό Μεσημεράκι: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Σημαντικές αλλαγές στο Καλό Μεσημέρακι - Το αίτημα του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ