Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (19/9), ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως τελικά δε θα γίνουν όπως τα είχε υπολογίσει ο σταθμός του Φαλήρου (δείτε εδώ το trailer που έχει κυκλοφορήσει).

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά θα πρέπει να αναβληθεί καθώς θα πέσει πάνω στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Πότε θα κάνει ωστόσο πρεμιέρα ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό Μεσημεράκι

Αντί για τη Δευτέρα (19/9) στις 14:50, η ψυχαγωγική εκπομπή του έμπειρου παρουσιαστή, θα μεταφερθεί για την Τρίτη (20/9) την ίδια ώρα.

Η κηδεία άλλωστε της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι κάτι που θα παρακολουθήσει πολύς κόσμος και έτσι δεν γίνεται να μην μπει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Καλό Μεσημεράκι πρεμιέρα

Πριν την πρεμιέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει έκπληξη στη Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της το πρωί της Δευτέρας (12/9) και μπήκε στο πλατό της με ένα τεράστιο μπουκέτο με λουλούδια. Ο παρουσιαστής την καλωσόρισε στο ΣΚΑΪ και μάλιστα άφησε και μερικά υπονοούμενα.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν έμμεσα πως το στούντιο στο οποίο βρίσκεται το Πρωινό Μας, ήταν το στούντιο που έκανε την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας.

«Παιδιά είναι πολύ ωραία εδώ που ήρθατε. Ξεκινάω ένα μήνα μετά από σένα είναι το συμβόλαιό μου», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Είναι ένα ιστορικό στούντιο».

Ο Νίκος Μουτσινάς έπιασε αμέσως το υπονοούμενο της Φαίης Σκορδά και είπε: «Είναι όλες οι ψυχές εδώ, απλά καμιά φορά τρελαίνονται, να έχεις το νου σου. Δεν είναι όλες φιλικές. Είναι και κάποιες ψυχές που δεν τα κατάφεραν να πάνε στο φως».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρχεται μία μεγάλη αλλαγή - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

Καλό Μεσημεράκι: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά