Από Πέννυ Μαστοράκου

Την Δευτέρα 12/9 προβλήθηκε στο Πρωινό, ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα πρόσωπα που προσεγγίζει και θέλει να συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του Just the two of us και με αφορμή αυτό έκανε μία αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς όπως ανέφερε, είχε δεχτεί σχετική πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος ανέφερε πως παρά τις υψηλές αμοιβές που του προσέφεραν, ο ίδιος απάντησε αρνητικά.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

«Μου είχε κάνει πρόταση η παραγωγή να πάω και προφανώς δεν έχω πάει. Σε προ ANT1 εποχή, οπότε το σκέφτηκα και είπα όχι ξεκάθαρα. Ήταν ελκυστικά τα νούμερα, ήταν πολύ μεγάλα τα νούμερα, το θέμα δεν ήταν αυτό, το θέμα είναι πως αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου θα κάνω μετά τέτοιες εμφανίσεις», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και στη συνέχεια αιτιολόγησε: «Θα πρέπει να τελειώσει η καριέρα μου για να πάω στο J2US. Εγώ δεν κάνω life style, δημοσιογράφος είμαι. Άρα θεωρώ πως όταν τελειώσει το κομμάτι αυτό -ελπίζω να μην τελειώσει- αλλά αν τελειώσει, μπορεί να το κάνω αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Το καρφί της Φαίης Σκορδά για το Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας 12/9 καλημέρισε τους τηλεθεατές από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια η παρουσιάστρια έλυσε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 και έκλεισε στο κανάλι του Φαλήρου και την εκπομπή "Πρωινό μας". Τι σας θυμίζει αυτός ο τίτλος; Μην το πείτε, ξέρουμε!

Με το καλημέρα σας, λοιπόν, η Φαίη στο πρόλογο της εκπομπής με μια ατάκα άφησε ξεκάθαρους υπαινιγμούς αλλά και την πικρία της να φανεί, όσον αφορά τον κάποτε συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα.

«Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνιας πρεμιέρες δε συνηθίζεται ποτέ το ξέρετε. Αλλά αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο. Ευχαριστώ όσους βρίσκεστε εδώ. Είναι ένα ωραίο και καινούργιο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δε λείψαμε και πολύ. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας.

Αυτή η αλλαγή για μένα, σε ένα καινούργιο σταθμό. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά σίγουρα θα γίνουν και αλλαγές και θα διορθώσουμε και πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ξεκινάμε; Τι λέτε;» είπε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες της. Την Έλενα Χριστοπούλου, τον Άγγελο Βουράκη και την Αφροδίτη Γραμμέλη (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο σεφ της).

Αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό; Μια πονηρεμένη από εμάς θα σκεφτόταν πως μάλλον η Φαίη είχε παράπονο από τον Γιώργο ότι την καπέλωνε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα πάνω κάτω με Λιάγκα - Δούκισσα και Κατερίνα Καινούργιου! Έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (9/9)

Η αλήθεια για την σχέση Λιάγκα & Δούκισσας - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Πρωινού