Από Ελένη Μήτση

Tα γυρίσματα για το νέο trailer του ''Just the 2 of us'' ξεκίνησαν και μέσα από πληροφορίες, που έγιναν γνωστές την Τετάρτη 14/9 στο ''Πρωινό μας'' του ΣΚΑΪ έγινε γνωστό, πως θα είναι για άλλη μια χρονιά εντυπωσιακό.

Τα ονόματα, που θα πλαισιώσουν την επιτροπή θα είναι ένα και ένα, με τον Νίκο Κοκλώνη φυσικά στην παραγωγή να διευθύνει κάθε λεπτομέρεια. Σε ό,τι αφορά λοιπόν το trailer φρόντισε να κάνει μια ένα τραγούδι του καλοκαιριού σε ένα σημείο, που όσοι είδαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το trailer του Just the 2 of us

Το πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στο ''ναι'' για το Just

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 στο Happy Day προβλήθηκαν μερικές από τις απαντήσεις της Ματίνας Νικολάου στη συνέντευξή της στο περιοδικό YOU και αυτές στις οποίες επικεντρώθηκαν αφορούσαν τα σχέδιά της για την τηλεόραση, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου και την δημιουργία οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως της έχει γίνει πρόταση να βρεθεί στο Just the 2 of Us την σεζόν που έρχεται, όπως και σε τρία ακόμη πρόσωπα, μαζί με τον σύντροφό της, κάτι που τους αρέσει πολύ σαν ιδέα, ωστόσο δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα δεχθούν. Όσον αφορά τον γάμο, εξήγησε πως δεν την απασχολεί ιδιαίτερα.

«Έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Θα είναι μεγάλη μας χαρά», είπε χαρακτηριστικά για το σόου και συμπλήρωσε για την σχέση της: «Είναι νωρίς ακόμα, αλλά το έχουμε συζητήσει. Δεν έχουμε την ανάγκη να παντρευτούμε, εφόσον δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε παιδί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ένα βήμα πριν πέσουν οι υπογραφές για το J2US - Tα 3 πρόσωπα που διεκδικεί ο Κοκλώνης

Το όνομα που θα «σπάσει» τα κοντέρ - Η τραγουδίστρια που συζητάει για τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US