Από Στέλλα Μούτσιου

Την Τετάρτη 14/9 μερικά δυσάρεστα νέα έφτασαν στο αυτί του Νίκου Μουτσίνα. Η πρεμιέρα της εκπομπής του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, αναβάλλεται, καθώς μέσα από την συχνότητα του σταθμού θα προβληθεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

Έτσι, λοιπόν, λίγες ώρες αργότερα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που είναι και το βασικό μέσο επικοινωνίας με το κοινό του, κατά την οποία φαίνεται πως προσπαθεί να δει καθαρά την κάμερα, αφού ο ήλιος πέφτει στα μάτια του. Χωρίς να χάσει το χιούμορ του, για ακόμη μία φορά, σχολίασε πως αυτή είναι η προσπάθειά του να δει την πρεμιέρα του, αφού όλα ανατράπηκαν.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά μετά την αναβολή της πρεμιέρας του

«Όταν προσπαθείς να δεις την πρεμιέρα σου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και γέμισε με μηνύματα από τον κόσμο που γελούσε με την αντίδρασή του. Μικρό το κακό, φυσικά, αφού σημασία έχει πως θα επιστρέψει μια και καλή για όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Νίκος Μουτσινάς
Instagram / Νίκος Μουτσινάς

Το επικό τρέιλερ της εκπομπής του

Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του στο Καλό Μεσημεράκι θα επέστρεφαν, λοιπόν, τη Δευτέρα (19/9) και μόλις πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν.

Ως άλλος τσολιάς, ο παρουσιαστής εμφανίζεται με τη φουστανέλα του και το μουστάκι του, ενώ στην βόλτα του συναντά τους Alcatrash και φυσικά την πολυαγαπημένη του Βάνια, Ματίνα Νικολάου.

Μάλιστα φέτος η εκπομπή θα έχει ορισμένες αλλαγές. Συγκεκριμένα, αντί για τις 3:00, το Καλό Μεσημεράκι θα ξεκινάει στις 2:50, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει, ο παρουσιαστής έχει ζητήσει να αλλάξει και η διάρκεια της εκπομπής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι όλες οι ψυχές εδώ...» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για το πλατό της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Έρχεται μία μεγάλη αλλαγή - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι