Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην πήγε και τόσο καλά για το Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν αυξημένος, ωστόσο το ΣΚΑΪ συνεχίζει να δείχνει την εμπιστοσύνη του στον έμπειρο παρουσιαστή και το πρότζεκτ του.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, οι αλλαγές ξεκίνησαν ήδη από φέτος (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε από την εκπομπή), και θα συνεχιστούν την επόμενη χρονιά.

Τι αλλάζει από τη νέα σεζόν στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ζήτησε να αλλάξει τόσο η ώρα προβολής της εκπομπής όσο και η διάρκειά της. Ο ΣΚΑΪ από τη νέα χρονιά θα ενισχύσει το δυναμικό του με τη Μαρία Μπακοδήμου που θα αναλάβει το 12-14:00 ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Φαίη Σκορδά για το 9-12:00 (δείτε εδώ ποιο άλλο κανάλι τη διεκδικεί).

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου θα έχει ένα κομμάτι σάτυρας, το Καλό Μεσημεράκι θα μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη. Την ώρα εκείνη άλλωστε απέναντί του δεν έχει αντίστοιχες εκπομπές αλλά κατά βάση ενημέρωση.

Αλλαγές και πίσω από τις κάμερες

Ο παρουσιαστής, έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ επομένως παραμένει κανονικά στο κανάλι του Φαλήρου. Όπως αποκάλυψε ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (8/6), η εκπομπή Mega Καλημέρα, ο σταθμός σκοπεύει να κάνει σημαντικές αλλαγές στο μεσημεριανό μαγακαζίνο.

Οι αλλαγές αυτές δεν αφορούν τόσο τα πρόσωπα που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, μιας και ο Νίκος Μουτσινάς έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερη ομάδα με τη Ματίνα Νικολάου και τους Alcatrash. Οι αλλαγές περισσότερο έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, καθώς το κανάλι θέλει να δώσει μία πιο φρέσκια προσέγγιση στην εκπομπή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πονοκέφαλος» για τον Νίκο Μάνεση - Το πρόσωπο που πάει απέναντι από την εκπομπή του

Παραμένει και επίσημα στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος - Με νέο ρόλο στο κανάλι