Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τη νέα σεζόν, συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για να βγει στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι για ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν, ο ταλαντούχος και αγαπητός Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος την Τρίτη 6/9 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μίλησε για όλα.

Ο παρουσιαστής δηλώνει έτοιμος για την νέα χρονιά, και μεταξύ άλλων έγινε γνωστό μετά τις δηλώσεις του πως η εκπομπή φέτος θα ξεκινάει λίγο νωρίτερα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Η μεγάλη αλλαγή στο Καλό μεσημεράκι

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως το Καλό Μεσημεράκι από φέτος θα ξεκινά δέκα λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 14:50 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και την αποκάλυψη την έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο ΣΚΑΙ έχει σκοπό να αλλάξει τα πάντα στην εκπομπή προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε σεζόν του στέφεται με απόλυτη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, οι αλλαγές που θα γίνουν αφορούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (14/6) αποκαλύφθηκε πως ο σκηνοθέτης της εκπομπής έχει αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες, κάτι για το οποίο δεν έχει μιλήσει κανείς μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έπιασε δουλειά στο ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά - Η πρώτη φωτογραφία με τους συνεργάτες της

Σημαντικές αλλαγές στο Καλό Μεσημέρακι - Το αίτημα του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ