Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει έκπληξη στη Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της το πρωί της Δευτέρας (12/9) και μπήκε στο πλατό της με ένα τεράστιο μπουκέτο με λουλούδια. Ο παρουσιαστής την καλωσόρισε στο ΣΚΑΪ και μάλιστα άφησε και μερικά υπονοούμενα.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν έμμεσα πως το στούντιο στο οποίο βρίσκεται το Πρωινό Μας, ήταν το στούντιο που έκανε την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας.

Το επικό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το πλατό της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

«Παιδιά είναι πολύ ωραία εδώ που ήρθατε. Ξεκινάω ένα μήνα μετά από σένα είναι το συμβόλαιό μου», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Είναι ένα ιστορικό στούντιο».

Ο Νίκος Μουτσινάς έπιασε αμέσως το υπονοούμενο της Φαίης Σκορδά και είπε: «Είναι όλες οι ψυχές εδώ, απλά καμιά φορά τρελαίνονται, να έχεις το νου σου. Δεν είναι όλες φιλικές. Είναι και κάποιες ψυχές που δεν τα κατάφεραν να πάνε στο φως».

Το καρφί της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα του Πρωινού μας για το Γιώργο Λιάγκα

Με το καλημέρα σας, λοιπόν, η Φαίη στο πρόλογο της εκπομπής με μια ατάκα άφησε ξεκάθαρους υπαινιγμούς αλλά και την πικρία της να φανεί, όσον αφορά τον κάποτε συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα.

«Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνιας πρεμιέρες δε συνηθίζεται ποτέ το ξέρετε. Αλλά αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο. Ευχαριστώ όσους βρίσκεστε εδώ. Είναι ένα ωραίο και καινούργιο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δε λείψαμε και πολύ. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας.

Αυτή η αλλαγή για μένα, σε ένα καινούργιο σταθμό. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά σίγουρα θα γίνουν και αλλαγές και θα διορθώσουμε και πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ξεκινάμε; Τι λέτε;» είπε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες της. Την Έλενα Χριστοπούλου, τον Άγγελο Βουράκη και την Αφροδίτη Γραμμέλη (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο σεφ της).

Αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό; Μια πονηρεμένη από εμάς θα σκεφτόταν πως μάλλον η Φαίη είχε παράπονο από τον Γιώργο ότι την καπέλωνε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το πλούσιο μπουκέτο στον αέρα του ''Πρωινό μας'' - Τα ''έχασε'' η Σκορδά με την κίνησή αυτή

«Από την ώρα που έχει ξεκινήσει, έχω κολλήσει...» - Το twitter αποθέωσε τη Σκορδά την 1η ημέρα στον ΣΚΑΪ