Από Στέλλα Μούτσιου

Το πρωί της Τετάρτης 14/9 στο Happy Day προβλήθηκαν μερικές από τις απαντήσεις της Ματίνας Νικολάου στη συνέντευξή της στο περιοδικό YOU και αυτές στις οποίες επικεντρώθηκαν αφορούσαν τα σχέδιά της για την τηλεόραση, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου και την δημιουργία οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως της έχει γίνει πρόταση να βρεθεί στο Just the 2 of Us την σεζόν που έρχεται, όπως και σε τρία ακόμη πρόσωπα, μαζί με τον σύντροφό της, κάτι που τους αρέσει πολύ σαν ιδέα, ωστόσο δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα δεχθούν. Όσον αφορά τον γάμο, εξήγησε πως δεν την απασχολεί ιδιαίτερα.

Η αποκάλυψη της Ματίνας Νικολάου για το J2US

«Έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Θα είναι μεγάλη μας χαρά», είπε χαρακτηριστικά για το σόου και συμπλήρωσε για την σχέση της: «Είναι νωρίς ακόμα, αλλά το έχουμε συζητήσει. Δεν έχουμε την ανάγκη να παντρευτούμε, εφόσον δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε παιδί».

Η Καίτη Γαρμπή θα είναι στο σόου;

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ανέφερε πως αρνήθηκε την πρόταση παλαιότερα για το συγκεκριμένο project, η ίδια όμως που είναι ένα από τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να συμμετάσχουν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πει το ναι και ίσως να την δούμε στο JU2S! Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε στο Happy Day πρώτη φορά ανοιχτά για αυτή την προοπτική.

Η κορυφαία τραγουδίστρια, για την οποία το κοινό παραληρεί, παραδέχτηκε επιτέλους στους δημοσιογράφους πως συζητά για να συμμετέχει στο J2US, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

«Είμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει κλείσει ακόμα. Πιθανά στο J2US. Οι προτάσεις είναι πολλές και ωραίες, αλλά κυρίως με αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, μακάρι να γίνει», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το όνομα που θα «σπάσει» τα κοντέρ - Η τραγουδίστρια που συζητάει για τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US

Αλλαγές στο J2US - Ποιος παίρνει τη θέση του Γιώργου Θεοφάνους