Από TV24 Team

Το J2US ετοιμάζεται να επιστρέψει για ακόμη μία χρονιά, δεύτερη συνεχόμενη μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης έχει πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Μία από αυτές έχει να κάνει και με το ποιος θα είναι ο μαέστρος του επιτυχημένου show.

Την περσινή σεζόν, τη θέση αυτή την είχε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος όμως αργότερα πήγε στο Open όπου και παραμένει φέτος με την εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ποιος θα πάρει τη θέση του Θεοφάνους στο «J2US»

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον νέο κύκλο του show, ενώ πολύς λόγος έχει γίνει και για τους συμμετέχοντες (δείτε εδώ ποια πρόσωπα είναι κοντά στο να πουν το ναι στον Νίκο Κοκλώνη).

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο ένα πολύ μεγάλο όνομα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα μπει στο παιχνίδι στη θέση του Θεοφάνους. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία πέρυσι είχε εμφανιστεί στο J2US και είχε τραγουδήσει με μεγάλη επιτυχία.

Η ίδια άλλωστε έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Νίκο Κοκλώνη και είναι μία γυναίκα που έχει φοβερή πείρα στη μουσική. Προς το παρόν βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα επομένως δεν είναι σίγουρο, ωστόσο δεν αποκλείεται φέτος το J2US να έχει λίγο ακόμα άρωμα γυναίκας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Περνάει στην... αντεπίθεση η Φαίη Σκορδά - Σημαντικές αποφάσεις για την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ

Αναπάντεχη αποχώρηση από το Star - «Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ...»