Από Πέννυ Μαστοράκου

Ποδαρικό στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, έκανε και επίσημα την Δευτέρα 12/9 η Φαίη Σκορδά, η οποία έκανε πρεμιέρα λίγες μέρες αργότερα από τις υπόλοιπες εκπομπές, και το κοινό της ανυπομονούσε για να τη δει στο νέο αυτό βήμα της στην καινούργια τηλεοπτική της στέγη.

Αφού λοιπόν καλωσόρισε το κοινό της αλλά και τους συνεργάτες της στο πλατό της εκπομπής της, φανερά ενθουσιασμένη για όλο αυτό που συμβαίνει γύρω της, προβλήθηκαν κάποιες ευχές άλλων παρουσιαστών για καλή αρχή, με πολλά και όμορφα λόγια.

Οι ευχές της Καινούργιου στην Φαίη Σκορδά

Παρότι βρίσκονται "απέναντι" στις ώρες τηλεοπτικά, η Κατερίνα Καινούργιου ποτέ δεν έχει ανταγωνισμό για άλλες εκπομπές και ίσα ίσα μιλά με τα καλύτερα και εύχεται σε όλους τα καλύτερα όταν ξεκινά κάποια εκπομπή καθώς χαίρεται να υπάρχει δουλειά γύρω της.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ευχηθεί και στην Φαίη Σκορδά, μιας και είναι γνωστή η συμπάθεια που έχει στο πρόσωπό της , καθώς όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, δεν είναι λίγες οι φορές που μιλάνε στο Instagram για τα θέματά τους.

«Καλή αρχή! Ό,τι καλύτερο εύχομαι! Φαίη μου πολλά φιλιά!», είπε λοιπόν με τη σειρά της η παρουσιάστρια όταν την συνάντησε η κάμερα του ΣΚΑΪ.

Το έβαλε στο πλατό του Πρωινού μας για καλοτυχία

Εσείς πιστεύετε στα γούρια; Δεν είναι λίγες οι παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz που πιστεύουν στο μάτι και γι' αυτό σε κάθε πρεμιέρα - κυρίως - κουβαλούν ή φορούν το γούρι τους! Η Ελένη Μενεγάκη ας πούμε έχει μεγάλη αδυναμία στο κόκκινο και το μπλε.

Το μπλε, μάλιστα, επειδή το θεωρεί τόσο καλότυχο, το είχε χρησιμοποιήσει στο στολισμό της βάπτισης της μικρής Μαρινούλας (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Φαίη Σκορδά, που έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 12/9, στην συχνότητα του ΣΚΑΙ με τη νέα της εκπομπής "Πρωινό μας" φαίνεται πως σημερίζεται την άποψη αυτή αφού πρόσθεσε το μπλε στοιχείο σε όλο της το πλατό, ενώ έκανε την εμφάνισή της με το λευκό να πρωταγωνιστεί πάνω της, όπως είχε κάνει πριν λίγες ημέρες και η "απέναντί" της, Δούκισσα Νομικού.

Tο μπλε είναι το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού. Συχνά συνδέεται με το βάθος και την σταθερότητα. Συμβολίζει την εμπιστοσύνη, την πίστη, την αυτοπεποίθηση, την αλήθεια, την εξυπνάδα και την ηρεμία. Το μπλε θεωρείται ευεργετικό για το μυαλό και το σώμα. Συνδέεται επίσης με την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση. Στην εραλδική το μπλε συμβολίζει την ευσέβεια και την ειλικρίνεια. Το χρώμα αυτό, με βάση τις μελέτες, θεωρείται ιδιαίτερα προτιμητέο στον ανδρικό πληθυσμό.

Ανοιχτό μπλε: συνδέεται με την υγεία, την επούλωση, την ηρεμία, την κατανόηση και την απαλότητα.

Σκούρο μπλε: αναπαριστά τη γνώση, τη δύναμη, το κύρος και την σοβαρότητα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το μεγάλο καλωσόρισμα της Φαίης Σκορδά στους συνεργάτες της - Ο celebrity chef που θα έχει στην εκπομπή της

Δε μπορούσε να μιλήσει, πήγε να βουρκώσει - Πρεμιέρα (12/9) για τη Φαίη Σκορδά στο ''Πρωινό μας''