Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έκανε την έναρξη της εκπομπής του Πρωινού μόνος του, χωρίς τη Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του), ωστόσο η παρουσιάστρια εμφανίστηκε κοντά στις 11.30 στο πλατό της εκπομπής, άκρως εντυπωσιακή με ένα υπέροχο λευκό σύνολο.

Η Δούκισσα Νομικού δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την τηλεοπτική της επιστροφή, ενώ αστειεύτηκε και με τον Γιώργο Λιάγκα για την ώρα που θα βγαίνει καθημερινά στο Πρωινό.

Η είσοδος της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

«Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας με όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες» είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

«Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει! Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά…», είπε με χιούμορ απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα γιατί δε θα εμφανίζεται μαζί του στην έναρξη της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να συμπληρώνει: «Ό,τι μας επιτάσσει η επικαιρότητα».

«Θέλω να είμαι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα γιατί η καθημερινότητα έχει πολλές δυσκολίες, όμως με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή ενέργεια», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά «τρολάρει» τον Λιάγκα και το Πρωινό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η έμπειρη παρουσιάστρια θα ξεκινάει καθημερινά την εκπομπή της στις 9:40, δηλαδή 20 λεπτά νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές για να παίρνει έτσι το προβάδισμα.

Τώρα όσον αφορά στον τίτλο της εκπομπής, εκεί είναι που η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να «τρολάρει» την προηγούμενη εκπομπή της, ονομάζοντας τη νέα... «Πρωινό Μας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τεράστια ανθοδέσμη και μια σπόντα για τα προσωπικά της - Αυτά ήταν τα δώρα του Κοκλώνη στην Καινούργιου για την πρεμιέρα της

Φωτιά στα κόκκινα για το ''Πάμε Δανάη'' - Μεσ' την τρελή χαρά η Δανάη Μπάρκα στην πρεμιέρα της (5/9)