Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη Φαίη Σκορδά είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο του καλοκαιριού, αφού η αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 ακούστηκε ιδιαίτερα και πολύ περισσότερο μάλιστα η απόφαση της να πάει στον ΣΚΑΪ, με την ολοκαίνουρια εκπομπή το ''Πρωινό μας''.

Η ξανθιά και πολύ λαμπερή παρουσιάστρια έκανε λοιπόν, την πρεμιέρα που όλοι περίμεναν τη Δευτέρα 12/9 με την ίδια να είναι πολύ αγχωμένη το προηγούμενο βράδυ. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν τις 10 είπε την πρώτη της καλημέρα έχοντας, όπως είναι φυσικό στρες αλλά και μια ελαφριά συγκίνηση για τη νέα της τηλεοπτική σεζόν.

Η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο ''Πρωινό μας''

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε. Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου έλειψε να σας μιλάω πολύ περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω. Ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε εδώ» είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά είναι ένα ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Θέλω μαζί, γι’ αυτό και είναι το πρωινό μας, να περάσουμε όμορφα και να φτιάξουμε μία πολύ ωραία ψυχαγωγική εκπομπή».

Η πρώτη εμφάνιση της Φαίης λίγο πριν την πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε και επίσημα για 3η συνεχόμενη χρονιά την εκπομπή της ''Πάμε Δανάη'' και εκτός από το κέφι και το μπρίο της, αναμένεται να δούμε για άλλη μια φορά αυτές τις μοναδικές φάρσες, που κάνει η ταλαντούχα παρουσιάστρια.

Αυτή τη φορά δε διάλεξε το πρόσωπο και ενώ ήταν την Πέμπτη 8/9 στον αέρα μαζί με την ομάδα της, της ανακοίνωσαν, πως θα έπρεπε να πάρει την Φαίη Σκορδά και να της τραγουδήσει ένα παραδοσιακό τραγούδι, χωρίς βέβαια να της το κλείσει.

Η Δανάη τα κατάφερε, αφού όμως η Σκορδά ήταν όπως πάντα πολύ φιλική και καλοσυνάτη με την παρουσιάστρια του μεγάλου καναλιού, τονίζοντας ακόμη πως τρέχουν οι ετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή (δείτε εδώ τους συνεργάτες της).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Kάνει το γύρο του Instagram - Το βίντεο της Φαίης Σκορδά που "προδίδει" τους νέους συνεργάτες της

Ήρθε λίγο πριν την πρεμιέρα - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά