Από Πέννυ Μαστοράκου

Την Δευτέρα 12/9 ξημέρωσε η μεγάλη μέρα για την Φαίη Σκορδά, μιας και ήταν η πρεμιέρα της, την οποία περίμενε το κοινό της με ανυπομονησία, στην νέα τηλεοπτική της στέγη, στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη αλλά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα χαρούμενη, αφότου είπε λίγα λόγια για αυτό το καινούργιο βήμα υποδέχτηκε τους συνεργάτες της και έλαμπε από ευτυχία.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην Φαίη Σκορδά

Μετά λοιπόν από το ξεκίνημα της εκπομπής και την είσοδο των συνεργατών της, η παρουσιάστρια παρακολούθησε κάποιες ευχές που της έστειλαν για την πρεμιέρα της, διάφοροι συνάδελφοί της, από άλλα κανάλια και εκπομπές, με τους οποίους έχει φιλικές σχέσεις αλλά και απλές τυπικές, ωστόσο την εκτιμούν βαθιά και αυτό φαίνεται στα λόγια τους.

Ανάμεσά τους, δεν θα μπορούσε να μην είναι και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής με μεγάλη χαρά: «Τα φιλιά μου στη Φαίη! Δύναμη και χαμόγελα, θα τα πάει περίφημα, την αγάπη μου πραγματικά και καλή αρχή!».

Τα πρώτα λόγια της στην εκπομπή

Η ξανθιά και πολύ λαμπερή παρουσιάστρια έκανε λοιπόν, την πρεμιέρα που όλοι περίμεναν τη Δευτέρα 12/9 με την ίδια να είναι πολύ αγχωμένη το προηγούμενο βράδυ. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν τις 10 είπε την πρώτη της καλημέρα έχοντας, όπως είναι φυσικό στρες αλλά και μια ελαφριά συγκίνηση για τη νέα της τηλεοπτική σεζόν.

«20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται. Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο και να σας χαμογελάω. Σίγουρα θα διορθώσουμε πράγματα, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα» ήταν κάποια από τα λόγια της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Kάνει το γύρο του Instagram - Το βίντεο της Φαίης Σκορδά που "προδίδει" τους νέους συνεργάτες της

Το έβαλε στο πλατό του Πρωινού μας για καλοτυχία - Το έχει για γούρι και η Ελένη Μενεγάκη αλλά και η Φαίη Σκορδά