Από Πέννυ Μαστοράκου

Έφτασε η μεγάλη μέρα για την Φαίη Σκορδά, καθώς το πρωί της Δευτέρας 12/9 ήταν η μέρα που έκανε ποδαρικό στο Πρωινό μας, στην νέα εκπομπή της που σηματοδοτεί την επίσημη αρχή της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου το ΣΚΑΙ, και περίμεναν όλοι πως και πως να την δουν στο καινούργιο τηλεοπτικό της βήμα.

Αρκετά συγκινημένη αλλά και με ένα τεράστιο χαμόγελο, καλημέρισε τους τηλεθεατές της και είπε λίγα λόγια πριν υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής την ομάδα της, μέσα στην οποία βλέπουμε αυτή τη σεζόν πρόσωπα που έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν η παρουσιάστρια, αλλά και κάποια καινούργια.

Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Ήδη γνωρίζαμε πως την ομάδα της θα πλαισιώσει η Αφροδίτη Γραμμένη, έμπειρη δημοσιογράφος την οποία επιθυμούσε ιδιαίτερα η παρουσιάστρια να έχει στο πλευρό της, καθώς τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση η μία για την άλλη και δεν το έκρυβαν ποτέ παρότι για ένα διάστημα ήταν σε άλλες εκπομπές.

Επόμενη κυρία στο πλάι της, είναι η κορυφαία Έλενα Χριστοπούλου, την οποία την βλέπουμε πρώτη φορά σε αυτό το ρόλο και ανυπομονούμε να την απολαύσουμε και σε αυτή τη θέση, ενώ ο κύριος που θα είναι επίσης μαζί τους στο πλατό θα είναι ο Άγγελος Βουράκης, γνωστός δημοσιογράφος με ειδικότητα στο δικαστικό ρεπορτάζ.

Η έκπληξη όμως που δεν γνώριζε κανείς, είναι πως για την φετινή σεζόν στην κουζίνα της εκπομπής θα δούμε έναν από τους κορυφαίους σεφ στην χώρα μας, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας.

Το εξώδικο πριν την πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» από τον Γρηγόρη Μελά, η Φαίη Σκορδά έλαβε εξώδικο από τον Πάνο Καλλίτση, προκειμένου η εκπομπή στην οποία φέτος θα συμμετάσχει και η πρώην σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, να μην ασχοληθεί με το θέμα της μεταξύ τους δικαστικής διαμάχης.

Σημειώνεται πως η Φαίη δεν πήρε πολύ καλά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ φέρεται να σκοπεύει να απαντήσει στην κίνηση αυτή του γνωστού κομμωτή στην πρεμιέρα της εκπομπής της, έχοντας στο πλευρό της τη Χριστοπούλου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το εξώδικο να διαβαστεί στον αέρα του «Πρωινού μας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το έβαλε στο πλατό του Πρωινού μας για καλοτυχία - Το έχει για γούρι και η Ελένη Μενεγάκη αλλά και η Φαίη Σκορδά

«Δε θα κοιμηθώ απόψε...» - Το μήνυμα της Σκορδά το βράδυ πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του ''Πρωινό μας''