Από TV24 Team

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 5/9 το Πρωινό πιο... ανανεωμένο από ποτέ αφού μετά την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ το trailer της εκπομπής της) την θέση της παρουσίασης ανέλαβε ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας δίπλα του εκτός των άλλων και την Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ την χθεσινή της εμφάνιση στον ΑΝΤ1).

Ωστόσο, μια μέρα μετά, δηλαδή σήμερα Τρίτη 6/9 ο Γιώργος Λιάγκας θα απουσιάζει από το πλατό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή θα ξεκινήσει μια ώρα μετά, δηλαδή στις 11:00 αντί στις 10:00 με κεντρικό πρόσωπο εννοείται την Δούκισσα, αλλά και "φύλακες" της την υπόλοιπη ομάδα που θα την βοηθήσει να ανταπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί.

Ποιος ο λόγος που γίνεται όλη αυτή η φασαρία όμως και γιατί ο Γιώργος θα λείπει από το πόστο του;

Η 24ώρη απεργία της ΕΣΗΕΑ θα κρατήσει τους δημοσιογράφους της Ένωσης μακριά από τα τηλεοπτικά τους καθήκοντα και αυτό θα επηρεάσει και την εκπομπή καθώς ο Γιώργος Λιάγκας είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Η Σκορδά τρολάρει τον Λιάγκα: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής στον ΣΚΑΙ

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα πει την πρώτη «καλημέρα» της από το Φάληρο στις 12 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ για ποιο λόγο καθυστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες εκπομπές).

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και το Πρωινό, δηλαδή το προηγούμενο τηλεοπτικό «σπίτι» της Φαίης Σκορδά, να πήρε το προβάδισμα με την πρεμιέρα το πρωινό 5/9, ωστόσο η παρουσιάστρια έχει άλλους άσσους στο μανίκι της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η έμπειρη παρουσιάστρια θα ξεκινάει καθημερινά την εκπομπή της στις 9:40, δηλαδή 20 λεπτά νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές για να παίρνει έτσι το προβάδισμα.

Τώρα όσον αφορά στον τίτλο της εκπομπής, εκεί είναι που η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να «τρολάρει» την προηγούμενη εκπομπή της, ονομάζοντας τη νέα... «Πρωινό Μας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Περνάει στην... αντεπίθεση η Φαίη Σκορδά - Σημαντικές αποφάσεις για την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ

Ενθουσιασμένη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Η ανάρτηση με τους συνεργάτες της στο Πρωινό