Από TV24 Team

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ. Η έμπειρη παρουσιάστρια, πέρασε ένα μαγικό καλοκαίρι μαζί με τους γιούς της, ωστόσο πλέον έχει μπει για τα καλά σε mood δουλειάς.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα πει την πρώτη «καλημέρα» της από το Φάληρο στις 12 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ για ποιο λόγο καθυστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες εκπομπές).

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και το Πρωινό, δηλαδή το προηγούμενο τηλεοπτικό «σπίτι» της Φαίης Σκορδά, να πήρε το προβάδισμα με τη σημερινή (5/9) πρεμιέρα (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή), ωστόσο η παρουσιάστρια έχει άλλους άσσους στο μανίκι της.

Φαίη Σκορδά ΣΚΑΪ

Οι αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η έμπειρη παρουσιάστρια θα ξεκινάει καθημερινά την εκπομπή της στις 9:40, δηλαδή 20 λεπτά νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές για να παίρνει έτσι το προβάδισμα.

Τώρα όσον αφορά στον τίτλο της εκπομπής, εκεί είναι που η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να «τρολάρει» την προηγούμενη εκπομπή της, ονομάζοντας τη νέα... «Πρωινό Μας».

Οι πρώτοι καλεσμένοι της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει το νέο της βήμα στο ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια επέστρεψε από τις διακοπές της και έπιασε αμέσως δουλειά στον σταθμό του Φαλήρου (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τους νέους συνεργάτες της).

Μπορεί η πρεμιέρα της να καθυστερεί μία εβδομάδα ωστόσο η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη για την μεγάλη της επιστροφή μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια έχει ετοιμάσει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για την παρθενική εμφάνισή της στο ΣΚΑΪ και έτσι η εκπομπή της, θα έχει δύο πολυσυζητημένους καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά θα υποδεχθεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island στο σταθμό του Φαλήρου καθώς και ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές καλεσμένου από την παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έπιασε δουλειά στο ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά - Η πρώτη φωτογραφία με τους συνεργάτες της

«Για να κάνουμε 11 μήνες διακοπές...» - Η αναφορά των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ στη Φαίη Σκορδά