Από TV24 Team

Το νέο πρόγραμμα του ALPHA έχει ήδη ξεκινήσει από σήμερα, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε εδώ την πρεμιέρα της) και την Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ και τη δική της πρεμιέρα) να «σπάνε» το ρόδι. Πρεμιέρα ωστόσο σήμερα κάνει και η ενημέρωση του σταθμού.

Όπως έγινε γνωστό, το κανάλι αποφάσισε να καινοτομήσει στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και έτσι τοποθέτησε δύο γυναίκες σε αυτό το ρόλο. Από τη μία τη Μαρία Νικόλτσιου, και από την άλλη την Έφη Μπαρμπάτση, οι οποίες θα παρουσιάζουν μαζί ένα σύγχρονο και ζωντανό δελτίο για όσα συμβαίνουν στον τόπο του ρεπορτάζ αλλά και την ειδησεογραφία από την αίθουσα σύνταξης.

Όπως ωστόσο αποκάλυψε η εκπομπή Open Weekend, η κίνηση αυτή δυσαρέστησε ιδιαίτερα την Έφη Αλεβίζου, στην οποία προτάθηκε να αναλάβει το μεσημεριανό δελτίο του Σαββατοκύριακου.

Τι συμβαίνει με την παραίτηση της Έφης Αλεβίζου από τον ALPHA

Η δημοσιογράφος δε δέχθηκε και έτσι αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή της στο κανάλι. Από τη μεριά του, ο ALPHA δε θέλει να χάσει ένα πολύτιμο χαρτί σαν την Έφη Αλεβίζου και έτσι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί της προκειμένου να ανατρέψει την απόφασή της, ενώ προς το παρόν δεν έχει κάνει δεκτή την παραίτησή της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πολύ σύντομα στον ΣΚΑΪ το ''Πρωινό μας'' - Η σπόντα της Σκορδά στο επίσημο trailer της νέας της εκπομπής

Καλό Μεσημεράκι: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά