Από Ελένη Μήτση

Λαμπερή και πλήρως ανανεωμένη είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη συχνότητα του Alpha και το διαφορετικό σε σχέση με την περσυνή ομάδα ''Super Κατερίνα'', αφού υπήρξαν αποχωρήσεις.

Έτσι λοιπόν, όλα πήγαν όπως είχαν σχεδιαστεί και το πρωί της Δευτέρας 5/9 η πάντα λαμπερή και εντυπωσιακή παρουσιάστρια καλωσόρισε το κοινό της και στη συνέχεια την ομάδα, που θα αποτελέσει το πάνελ της γι αυτή τη σεζόν.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Κατερίνα ήταν μαυρισμένη, φανερά ξεκούραστη από τις καλοκαιρινές διακοπές της, επιλέγοντας να κάνει μια ηπία σε σχέση με το ενδυματολογικό κομμάτι πρώτη εμφάνιση, με λευκό κοντό φόρεμα.

Η λαμπερή πρεμιέρα του Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου

Η απόφαση του ALPHA για το Super Κατερίνα

Μπορεί αυτή την εποχή η Κατερίνα Καινούργιου να κάνει διακοπές με τις φίλες της, ενώ ξεπερνάει τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο ετοιμάζεται για έναν νέο χειμώνα στο πόστο της στο Super Κατερίνα άκρως ανανεωμένη.

O ALPHA έχει κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και έχει ήδη αποφασίσει ποια μέρα θα κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Mega, και ο ALPHA ετοιμάζει τις πρεμιέρες του νωρίς μέσα στον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Κατερίνα Καινούργιου έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα 5/9.

Το Super Κατερίνα μάλιστα έχει άκρως ανανεωμένο πάνελ, μιας και στο πλευρό του θα έχει τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος επιστρέφει στην εκπομπή μετά από έναν χρόνο, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Ξενοφώντα Σκιντζή.

Στην εκπομπή βέβαια παραμένει ο Γιάννης Πουλόπουλος, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί για την αποχώρησή του από την τηλεόραση. Τη θέση του στην εκπομπή εξασφάλισε για ακόμη μία χρονιά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος (όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου), ο οποίος ωστόσο θα έχει διαφορετικό ρόλο.

Συγκεκριμένα θα έχει μία δική του στήλη, η οποία θα παραπέμπει στη στήλη που έχει ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day, όπου σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας.

Κατερίνα Καινούργιου πρεμιέρα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μπορεί για τον καθένα...» - Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου για την επιστροφή της εκπομπής της

Την κράτησε μετά κι από τον δεύτερο χωρισμό - Η μόνη φωτογραφία στο προφίλ της Καινούργιου με τον Τσαγκρίδη