Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόκειται να επιστρέψει για ακόμη μια χρονιά στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, έχοντας πάντα στο πλευρό του την αγαπημένη του Βάνια, δηλαδή τη Ματίνα Νικολάου και το συγκρότημα «Alcatrash».

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε από την εκπομπή), και θα συνεχιστούν την επόμενη χρονιά.

Πότε ξεκινάει το Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά στο ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μάλιστα έχει ζητήσει από τον σταθμό να αλλάξει ώρα προβολής καθώς και διάρκεια, αναμένεται να βγει για πρώτη φορά στον αέρα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Καλό Μεσημεράκι Νίκος Μουτσινάς

Πηγή: instagram @nikosmoutsinas

Αλλαγές και πίσω από τις κάμερες

Ο παρουσιαστής, έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ επομένως παραμένει κανονικά στο κανάλι του Φαλήρου. Όπως αποκάλυψε ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (8/6), η εκπομπή Mega Καλημέρα, ο σταθμός σκοπεύει να κάνει σημαντικές αλλαγές στο μεσημεριανό μαγακαζίνο.

Οι αλλαγές αυτές δεν αφορούν τόσο τα πρόσωπα που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, μιας και ο Νίκος Μουτσινάς έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερη ομάδα με τη Ματίνα Νικολάου και τους Alcatrash. Οι αλλαγές περισσότερο έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, καθώς το κανάλι θέλει να δώσει μία πιο φρέσκια προσέγγιση στην εκπομπή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλαγές στο J2US - Ποιος παίρνει τη θέση του Γιώργου Θεοφάνους

Περνάει στην... αντεπίθεση η Φαίη Σκορδά - Σημαντικές αποφάσεις για την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ