Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η άφιξη της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση. Όλοι στο Φάληρο ετοιμάζουν πυρετωδώς την εκπομπή της, ενώ προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει το επίσημο trailer (δείτε εδώ πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα).

Κάπως έτσι, το πρωί της Παρασκευής (12/8), o Σταύρος Ιωαννίδης και ο Χρυσόστομος Τσούφης πραγματοποίησαν την τελευταία τους εκπομπή στο "Newsroom", καθώς από τη Δευτέρα 15 Αυγούστου τη σκυτάλη παίρνουν η Ναντίν Χαρδαλιά και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν και ένα σχόλιο για την εμφάνιση της παρουσιάστριας στο πρόγραμμα του σταθμού.

Το σχόλιο των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ για τη Φαίη Σκορδά

  • Χ.ΤΣ.: Στην τελευταία μας εκπομπή…
  • ΣΤ.Ι.: Πάρα πολύ ωραία! Θα κάνουμε, όπως έλεγαν και τα παιδιά πριν, 11 μήνες διακοπές!
  • Χ.ΤΣ.: Ναι, να ευχαριστήσουμε τη Φαίη Σκορδά που θα μας αντικαταστήσει για να κάνουμε εμείς 11 μήνες διακοπές.
  • ΣΤ.Ι.: Μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι!

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Λίγο μετά το «αντίο» της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια στο τελευταίο Πρωινό), η παρουσιάστρια κλήθηκε να πάρει αποφάσεις για το κανάλι που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της.

Αφού ζύγισε τις επιλογές της, αποφάσισε πως ο ΣΚΑΪ είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνη. Κάπως έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου.

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει θέσει το δικό της βέτο στο κανάλι (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο σταθμός πρέπει να φροντίσει να βρει χρόνο για όλες τις εκπομπές που έχει στο πρόγραμμά του και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο... όχι.

Σκορδά εκπομπή ΣΚΑΪ

Έτσι αποφασίστηκε, να γίνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά δίωρη, και όχι τρίωρη όπως είχε αρχικά ακουστεί, δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 και να τελειώνει στις 12:00, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθούν οι Αταίριαστοι. Η παρουσιάστρια θα καλύπτει αποκλειστικά το κομμάτι της ψυχαγωγίας και στη συνέχεια η ενημέρωση θα περνάει στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το μήνυμα όλο νόημα - Η κίνηση της Σκορδά στο Instagram μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Η μεγάλη αλλαγή στο instagram της Σκορδά λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1