Από TV24 Team

Καλά... δεν ξέρουμε ακόμα αν θα πάει αυτό η αλήθεια είναι! Η Φαίη Σκορδά μετά από 9 χρόνια στον ΑΝΤ1 αποφάσισε για πολύ συγκεκριμένους λόγους και μετά από συζήτηση να μην συνεχίσει κι όπως γνωρίζουμε έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΙ. Της αποχωρήσεως και της... αφίξεως θα γίνει φέτος στην ελληνική τηλεόραση αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Κι ενώ το κορίτσι αυτό χαλαρώνει σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο του Σουνίου (δείτε εδώ φωτογραφίες), έχει αφήσει πίσω της φωτιά να σιγοκαίει στο κανάλι του Φαλήρου αφού η ένταξή της στο δυναμικό του σταθμού έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Αρχικά, το ξεμάλλιασμα με την Μαρία Μπακοδήμου το έχει στο τσεπάκι, όπως όλα δείχνουν, (δείτε εδώ τι έχει συμβεί μεταξύ τους) και κατά δεύτερον, ξεκίνησε να ασκεί βέτα...

Τι απαίτησε και τι απέρριψε η Σκορδά από τον ΣΚΑΙ

Μαθαίνουμε πως διεκδικεί τρίωρη εκπομπούλα στην πρωινή ζώνη. Θέλει το 9-12 μόνο για την πάρτι της. Κάτι που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το δεχθούν οι ιθύνοντες, αφού κάπου πρέπει να χωρέσει και η ενημερωτική εκπομπή που έχουν κατά νου.

Κατά δεύτερον τώρα, χτύπησε την πόρτα υψηλού στελέχους και του είπε πως δεν θα δεχθεί στην εκπομπή της πολλά εμπορικά. Τα εμπορικά αυτόματος φέρνουν χαμηλά νούμερα και δεν αφήνουν παράλληλα την ροή της εκπομπής να εξελιχθεί καθώς πιάνουν σημαντικό ρόλο από την θεματολογία.

Τώρα με αυτό τι θα συμβεί κανείς δεν γνωρίζει, αν και λίγες πιθανότητες δίνουμε στο να της πουν οκ. Η αλήθεια είναι πως όπως η Ελένη Μενεγάκη πουλάει το όνομά της σε χορηγούν και φέρνει έσοδα στο Mega ενώ κάνει χαμηλά νούμερα, έτσι και η Φαίη. Γι' αυτό την ήθελε ο ΣΚΑΙ. Για το όνομα και τους πελάτες που θα φέρει αυτό όχι για τα ποσοστά τηλεθέασης (κατά κύριο λόγο).

Εν αναμονή των εξελίξεων κι εσείς κι εμείς...