Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιώργος Παπαδάκης και το Καλημέρα Ελλάδα, επιστρέφουν για ακόμη μία σεζόν στον ΑΝΤ1 και πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για τη νέα χρονιά, η οποία αναμένεται να είναι καθοριστική για τον παρουσιαστή.

Μετά τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα του (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε), ο Γιώργος Παπαδάκης εξήγησε πως στη νέα σεζόν θα ξεκινήσει σιγά σιγά να απομακρύνεται προκειμένου να δώσει τη σκυτάλη στους επόμενους.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολύ επιτυχημένος μαραθωνοδρόμος στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Από φέτος μόνος του δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τη «σκυταλοδρομία». Θα είναι δική του καθαρά απόφαση να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής του, όμως είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει έστω και πίσω από τις κάμερες, με ουσιαστικό και επιτελικό, συμβουλευτικό ρόλο σε όποιον/όποια επιλέξει ο ίδιος να τον διαδεχθεί», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Γρηγοριάδης.

Το trailer του Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η σπάνια εξομολόγηση του Φοίβου Παπαδάκη για τον πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρώτο του τηλεοπτικό βήμα με τη συμμετοχή του στο «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» καθώς και στη σύγκριση με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο δημοσιογράφος για το ντεμπούτο του γιου του).

«Το επίθετο Παπαδάκης είναι πολύ βαρύ. Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα, με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη ενδεχομένως να μου ασκείται και μια μεγαλύτερη κριτική.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχω έναν πατέρα με τον οποίο έχω πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ, το οποίο όμως, όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει, είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το Open στο ΣΚΑΪ - H μεταγραφή που θα συζητηθεί

Έφυγε από τον ΣΚΑΪ και τον ανακοίνωσαν στην ΕΡΤ - Μεγάλες αλλαγές στην ενημέρωση