Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν από λίγες μέρες, η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα έριξε αυλαία για φέτος και με την ευκαιρία, η Χρύσα Φώσκολου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και από την οικογένεια του ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Η δημοσιογράφος βρήκε ήδη το επόμενο λιμάνι και έτσι πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας της με το Open.

Η ανακοίνωση του Open για τη Χρύσα Φώσκολου

Η Χρύσα Φώσκολου, δημοσιογράφος της νέας γενιάς με αξιόλογη διαδρομή μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, εντάσσεται στον ενημερωτικό τομέα του ΟΡΕΝ. Θα αξιοποιηθεί στην πρώτη γραμμή της Ανοιχτής Επικοινωνίας με τους πολίτες, κάθε πρωί.

Ξεκίνησε την πορεία της από τον ΑΝΤ1. Εργάστηκε για μεγάλο διάστημα ως ρεπόρτερ, κυρίως στο δελτίο Ειδήσεων, καλύπτοντας πολλά σημαντικά θέματα της επικαιρότητας με αποστολές και ανταποκρίσεις.

Χρύσα Φώσκολου Open

Απέκτησε εμπειρία στην οργάνωση και τον συντονισμό τηλεοπτικών εκπομπών έως τη στιγμή που πέρασε στη συμπαρουσίαση της πρωινής εκπομπής «Πρωινοί Τύποι».

Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στη πρώτη γραμμή της πρωϊνής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά και άλλων εκπομπών της πρωϊνής ζώνης τους θερινούς μήνες.

Το ΟΡΕΝ την υποδέχεται με χαρά.

Η γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του Παπαδάκη από Σεπτέμβρη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται ένα βήμα πριν από συμφωνία - έκπληξη με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες, αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και είναι σε τελικό στάδιο συζητήσεων με το κανάλι του Αμαρουσίου για να ενταχθεί τη νέα σεζόν στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στο πλευρό φυσικά του κορυφαίου παρουσιαστή που μετρά πάνω από 30 χρόνια στο χώρο και στο τιμόνι της Παρουσίασης, ποιον άλλο, στον Γιώργο Παπαδάκη.

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με το σταθμό, ο Παπαδάκης αποφάσισε να ενισχύσει και να ανανεώσει την εκπομπή, φέρνοντας στο πλευρό του τη μέχρι σήμερα συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου.

Μαρία Αναστασοπούλου Καλημέρα Ελλάδα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή θα είναι η ομάδα της στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα νέα γυρίσματα του Cash on Trash