Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν συνεχίζεται δυναμικά και έτσι ο σταθμός του Φαλήρου ενισχύθηκε με έναν ακόμα δυνατό δημοσιογράφο, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες αποχώρησε οριστικά από το Open (δείτε εδώ ποια δημοσιογράφος ανακοινώθηκε από τον σταθμό).

«Ένας ξεχωριστός κύκλος έκλεισε. Δυο «γεμάτα» χρόνια (πόλεμος στην Ουκρανία, εθνικά θέματα, πανδημία, πυρκαγιές),δουλεύοντας με εξαίρετους συναδέλφους, με πολλή προσπάθεια απ´ όλους και αμέτρητες καλές στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες», είχε γράψει ο ίδιος στην ανάρτησή του κατά την αποχώρηση από το Open.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Γιάννη Παπαδόπουλο

«Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος με την πολυετή θητεία στο χώρο της δημοσιογραφίας αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το Σαββατοκύριακο.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει στο ενεργητικό του μια μεγάλη και επιτυχημένη διαδρομή στον Τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Έχει σπουδάσει Πολιτικές επιστήμες και Διεθνείς σχέσεις στο LSE, Διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων στο SOAS University of London ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Leicester.

Γιάννης Παπαδόπουλος ΣΚΑΪ

Από τις 16 Αυγούστου, λοιπόν, ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναλαμβάνει την παρουσίαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του καναλιού.

Δυνατή παρουσία στην ενημέρωση και το Σαββατοκύριακο για τον ΣΚΑΪ

Από τις 27 Αυγούστου στις 10 το πρωί, το πιο πλήρες ενημερωτικό brunch του Σαββατοκύριακου, θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς που επιστρέφει στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια με δημοσιογραφικές αποστολές που έχουν συζητηθεί, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φέρνουν στις οθόνες μας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζουμε για την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.

Οι Δεκατιανοί ΣΚΑΙ

ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ: Ένα ενημερωτικό brunch, με φρέσκια αντίληψη και juicy διάθεση, που θα σε κρατήσει!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 10, στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή θα είναι η ομάδα της στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Θα πέσουν κορμιά στον ΣΚΑΙ - Τα δύο πρώτα ονόματα που «φεύγουν» για Love Island