Από TV24 Team

Τα κανάλια έχουν ανάψει στο φουλ τις μηχανές και ετοιμάζονται για την νέα τηλεοπτική σεζόν, με την ΕΡΤ να ενισχύει τον τομέα της ενημέρωσης με μία πολύ δυνατή μεταγραφή από το ΣΚΑΪ (δείτε εδώ με ποιον δημοσιογράφο συμφώνησε ο σταθμός του Φαλήρου).

Ο λόγος για τον Απόστολο Μαγγηριάδη, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, εντάσσεται στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον Απόστολο Μαγγηριάδη

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης θα ενταχθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό της ΕΡΤ, αλλά και του νέου ενημερωτικού καναλιού, ΕRTNEWS, με διπλό ρόλο.

Θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, ενώ θα επιμελείται και θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, δύο πολιτικές εκπομπές που θα μεταδίδονται από το ERTNEWS.

Απόστολος Μαγγηριάδης ΕΡΤ

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης έχει καλύψει το διπλωματικό και πολιτικό ρεπορτάζ και έχει εργαστεί για τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και MEGA, όπως και για τις εφημερίδες «Η Καθημερινή» και «Τα Νέα». Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

Δυνατή παρουσία στην ενημέρωση το Σαββατοκύριακο για τον ΣΚΑΪ

Από τις 27 Αυγούστου στις 10 το πρωί, το πιο πλήρες ενημερωτικό brunch του Σαββατοκύριακου, θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς που επιστρέφει στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια με δημοσιογραφικές αποστολές που έχουν συζητηθεί, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φέρνουν στις οθόνες μας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζουμε για την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.

Οι Δεκατιανοί ΣΚΑΙ

ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ: Ένα ενημερωτικό brunch, με φρέσκια αντίληψη και juicy διάθεση, που θα σε κρατήσει!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 10, στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή θα είναι η ομάδα της στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Θα πέσουν κορμιά στον ΣΚΑΙ - Τα δύο πρώτα ονόματα που «φεύγουν» για Love Island