Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον γιό του, Φοίβο, ο οποίος κάνει σήμερα (21/3) πρεμιέρα στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» του Open (δείτε εδώ ποιοι άλλοι θα είναι μαζί του στην εκπομπή)

Ο νεαρός Φοίβος, στο πρώτο του τηλεοπτικό βήμα, θα βρίσκεται στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη και ο πατέρας του δε θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαδάκη για τον γιο του, Φοίβο

«Ποσό περήφανος μπορεί να νιώθει ένας πατέρα βλέποντας τον γιο του να προοδεύει! Καλή επιτυχία γιε μου στην πρώτη σου τηλεοπτική προσπάθεια! Είμαι σίγουρος ότι θα με ξεπεράσεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης στην ανάρτησή του.

View this post on Instagram

A post shared by Γιώργος Παπαδάκης (@giorgos_papadakis_official)

Η κούκλα σύντροφος του Φοίβου Παπαδάκη

Περήφανος πατέρας δυο γιων είναι ο Γιώργος Παπαδάκης! Μπορεί να τον βλέπουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα να μεταφέρει σοβαρές ειδήσεις της επικαιρότητας, ωστόσο, όταν γυρνάει σπίτι του είναι ο κλασικός μπαμπάς και σύζυγος.

Μάλιστα, ο γιος του Φοίβος ακολουθεί τα βήματα του στο χώρο της δημοσιογραφίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει πολύ σύντομα θα τον δούμε σε πάνελ εκπομπής του OPEN στο πλευρό γνωστής ξανθιάς παρουσιάστριας.

«Με τον πατέρα μου βεβαίως μαλώνουμε, αλλά ποτέ δεν είχαμε μεγάλους τσακωμούς για να μην μιλά ο ένας στον άλλο για μεγάλες χρονικές περιόδους. Στη δουλειά επίσης ερχόμαστε σε αντιπαράθεση αλλά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως έχει την εμπειρία. Έχει 30 χρόνια της δημοσιογραφίας στην πλάτη του. Οπότε, το κλείνω και τον ακούω...Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δε θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον», είχε εξομολογηθεί ο Φοίβος για τον πατέρα του σε παλαιότερη συνέντευξη.

Πολλά ωστόσο είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για το νεαρό Φοίβο. Όπως για παράδειγμα την σύντροφο του. Ωστόσο, αν κάνεις σκρολ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα δεις πολλές κοινές τρυφερές τους φωτογραφίες.