Από TV24 Team

Η ΕΡΤ, την ερχόμενη σεζόν επιδιώκει να είναι ανταγωνιστική σε όλες τις ζώνες γι’ αυτό και έχει αποφασίσει να εντάξει στο πρόγραμμά της πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί είναι πολλές και ανάμεσα σε αυτές κι αυτή της Ρούλας Κορομηλά προκειμένου να αναλάβει το μαγκαζίνο, ενώ πολύ δυνατή θα είναι η παρουσία της ΕΡΤ και στο κομμάτι της μυθοπλασίας (δείτε εδώ ποιο διήγημα γίνεται σειρά).

Ρούλα Κορομηλά ΕΡΤ

Τι συμβαίνει με τη Ρούλα Κορομηλά στην ΕΡΤ

Άλλωστε είναι το κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα της και γιατί να μην επιθυμεί να κλείσει την τηλεοπτική της θητεία στον ίδιο σταθμό; Δεν είναι όμως η μόνη περίπτωση που επεξεργάζεται η διεύθυνση προγράμματος καθώς ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητούνται είναι αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου (αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως την έχει προσεγγίσει ένα ακόμα κανάλι) αλλά και κι ενός τηλεοπτικού ζεύγους που την προηγούμενη σεζόν βλέπαμε σε ιδιωτικό κανάλι.

«Η Μεγάλη Χίμαιρα»: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση «Η μεγάλη χίμαιρα» γίνεται για πρώτη φορά τηλεοπτική σειρά, σε σκηνοθεσία του Ντένη Ηλιάδη και συμπαραγωγό την ΕΡΤ με ποσοστό 25%.

Η ιδέα γεννήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, με τον Δημήτρη Τάρλοου και την οικογένεια Καραγάτση να παρακολουθούν στενά την προσαρμογή του βιβλίου, ενώ οι συζητήσεις με την ΕΡΤ άρχισαν πριν από αρκετούς μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς τα δικαιώματα του εν λόγω βιβλίου ουδέποτε είχαν δοθεί στο παρελθόν για να μεταφερθεί το μυθιστόρημα στην τηλεόραση.

Την ίδια στιγμή, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ θα παρακολουθήσουμε ακόμη μία σειρά η οποία προέρχεται από μυθιστόρημα, την «Παραλία» (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές).

Την αρτιότητα και την υψηλή ποιότητα της παραγωγής της σειράς εγγυώνται τρεις πολύ γνωστές εταιρείες με κινηματογραφική και τηλεοπτική εμπειρία, η Foss Productions, η Boo Productions και η BLONDE Productions. Το συνολικό κόστος της σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια, θα προσεγγίσει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που την καθιστά ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στο επίπεδο της ελληνικής μυθοπλασίας.

Η Μεγάλη Χίμαιρα ΕΡΤ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Οι πρώτες φωτογραφίες με τους νέους ηθοποιούς

Αποκλειστικό: Από τα Ψέματα σε σειρά της ΕΡΤ ο Χρήστος Λούλης