Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τόσο η Δανάη Μιχαλάκη όσο και ο Κώστας Νικούλι, ήταν δύο πρόσωπα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν τα τελευταία χρόνια μέσα από τη συμμετοχή τους στις Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ ποια είναι η σειρά που θα πάρει τη θέση της στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1) και τον Σασμό αντίστοιχα. Με τη νέα σεζόν λοιπόν, οι δύο ηθοποιοί θα βρεθούν στην ίδια σειρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, οι δυο ηθοποιοί θα παίξουν στην κοινωνική σειρά «Παραλία» της ΕΡΤ1.

Η σειρά που θα παίξουν μαζί ο Κώστας Νικούλι και η Δανάη Μιχαλάκη

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή, «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» και τοποθετείται στα Μάταλα της Κρήτης.

Μάλιστα, ρόλο στη σειρά θα έχει και ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη, Γιώργος Μιχαλάκης, ενώ το καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Μάκης Παπαδημητρίου.

Ξανά μαζί Τρίγγου και Ροϊλός

Η Έλλη Τριγγου και ο Αναστάσης Ροϊλός «έδεσαν» στις Άγριες Μέλισσες από την πρώτη σκηνή που έπαιξαν μαζί. Το κοινό τους αγάπησε, τους είδε να παντρεύονται, να χωρίζουν, να τσακώνονται και να τα ξαναβρίσκουν ως Νικηφόρος και Ασημίνα και τους θέλει σίγουρα και πάλι μαζί.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που γράφουν οι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης και θα σκηνοθετήσει φυσικά ο Λευτέρης Χαρίτος, έχει αρχίσει πια να παίρνει σάρκα και οστά λίγο πριν το φινάλε των Άγριων Μελισσών (δείτε εδώ την τελευταία σκηνή).

Εκτός των σεναρίων που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, προχωρημένες είναι και οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς που θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και οι περισσότεροι προέρχονται από τις «Άγριες μέλισσες», την προηγούμενη δουλειά των δημιουργών.

Μάγισσα Τρίγγου Ροϊλός

Την κεντρική ηρωίδα θα υποδυθεί η Ελλη Τρίγγου και τους υπόλοιπους βασικούς ρόλους ο Γιώργος Γάλλος, ο Αναστάσιος Ροϊλός, ο Νίκος Ψαρράς και η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Άγρια Γη - Η υπόθεση και το καστ της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ

Αυτή η νύχτα μένει: Δεν είναι μόνο η Βανδή - Ο κορυφαίος τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στη σειρά