Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Ψέματα», ο Χρήστος Λούλης έχει ήδη συμφωνήσει για την επόμενη τηλεοπτική επιτυχία στην οποία θα λάβει μέρος.

Η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση δεν βρίσκεται τυχαία στα Κύθηρα αυτή την περίοδο. Εκτός από ξεκούραση αναζητά και ηρεμία για να γράψει τη νέα τηλεοπτική της δουλειά που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν από τη δημόσια τηλεόραση, η οποία συνεχίζει τις προετοιμασίες στο κομμάτι της μυθοπλασίας, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η σειρά θα είναι αστυνομική αλλά αυτή τη φορά οι άνθρωποι γύρω από τους οποίους θα ξεκινήσει η έρευνα θα είναι από τον δικαστικό κλάδο.

Χρήστος Λούλης ΕΡΤ

Ηχηρά ονόματα στη σειρά που θα πρωταγωνιστήσει ο Χρήστος Λούλης

Το μόνο άτομο που έχει κλειδώσει για το καστ της είναι ο Χρήστος Λούλης, όμως λέγεται πως και τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώσουν τη σειρά θα είναι εξίσου ηχηρά. Μην περιμένετε όμως να δείτε τη σειρά το φθινόπωρο. Όπως έχει επιβεβαιώσει και το ίδιο το κανάλι, η «Πτώση» θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή με το νέο έτος.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η Μεγάλη Χίμαιρα»

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση «Η μεγάλη χίμαιρα» γίνεται για πρώτη φορά τηλεοπτική σειρά, σε σκηνοθεσία του Ντένη Ηλιάδη και συμπαραγωγό την ΕΡΤ με ποσοστό 25%.

Η ιδέα γεννήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, με τον Δημήτρη Τάρλοου και την οικογένεια Καραγάτση να παρακολουθούν στενά την προσαρμογή του βιβλίου, ενώ οι συζητήσεις με την ΕΡΤ άρχισαν πριν από αρκετούς μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς τα δικαιώματα του εν λόγω βιβλίου ουδέποτε είχαν δοθεί στο παρελθόν για να μεταφερθεί το μυθιστόρημα στην τηλεόραση.

Την ίδια στιγμή, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ θα παρακολουθήσουμε ακόμη μία σειρά η οποία προέρχεται από μυθιστόρημα, την «Παραλία» (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές).

Την αρτιότητα και την υψηλή ποιότητα της παραγωγής της σειράς εγγυώνται τρεις πολύ γνωστές εταιρείες με κινηματογραφική και τηλεοπτική εμπειρία, η Foss Productions, η Boo Productions και η BLONDE Productions. Το συνολικό κόστος της σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια, θα προσεγγίσει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που την καθιστά ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στο επίπεδο της ελληνικής μυθοπλασίας.

Η Μεγάλη Χίμαιρα ΕΡΤ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στο νεκροταφείο με guest τον... Αντύπα - Στον αέρα το πρώτο trailer της σειράς «Νούμερα» της ΕΡΤ

Το Βραχιόλι της Φωτιάς: Τρανταχτά ονόματα στη νέα σειρά της ΕΡΤ - Αποκλειστικό