Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά το τέλος της επί 3 χρόνια επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» (δείτε εδώ πως θα πέσει αυλαία στο Διαφάνι), ο ΑΝΤ1 επενδύει για ακόμα μια φορά στην μυθοπλασία φέρνοντας μια ακόμα επιτυχία στις οθόνες μας. Πρόκειται για μία κωμική σειρά που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Το όνομα αυτής, «Ποιος Παπαδόπουλος;», που αναμένεται να χαρίσει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια.

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους.

Πώς θα εξελιχθεί, όμως, η συμβίωσή τους;

Το απολαυστικό σενάριο του «Ποιος Παπαδόπουλος;» υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, ενώ οι ήρωες «ακροβατούν» μεταξύ κωμικών καταστάσεων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει και ο Γιώργος Γάλλος

Ο Γιώργος Γάλλος, ο ηθοποιός που άφησε το αποτύπωμά του στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» με τον ρόλο του Μιλτιάδη και τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην ιατρική σειρά μυστηρίου «Ο όρκος» της ΕΡΤ1, έχει ήδη κλείσει την επόμενή του συνεργασία και το ίδιο φαίνεται πως έχει κάνει και ο Λεωνίδας Κακούρης, όπως διαβάζουμε στο TV24 που κυκλοφορεί.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Προσεχώς θα συμπράξει καλλιτεχνικά ξανά με τους δημιουργούς των «Μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρο Καλκόβαλη και Λευτέρη Χαρίτο στη νέα τους σειρά εποχής που έχει τον προσωρινό τίτλο «Μάγισσα» και προορίζεται ξανά για το κανάλι του Αμαρουσίου (δείτε εδώ πού θα γυριστεί).

Γιώργος Γάλλος Μάγισσα

Από την άλλη, ο τηλεοπτικός του αδελφός Λεωνίδας Κακούρης έχει κι εκείνος συμφωνήσει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Ο ηθοποιός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Το νησί» που θα φέρει τον τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου» και θα προβληθεί από την ΕΡΤ. Στην υψηλών προδιαγραφών σειρά τους πρώτους ρόλους κρατούν επίσης οι Γιάννης Στάνκογλου, Μαρία Καβογιάννη, Ευγενία Δημοτροπούλου, Τάσος Νούσιας.

Λεωνίδας Κακούρης Το Νησί 2

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νέα αρχή για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Με αυτό το κανάλι έχει δώσει τα χέρια

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega