Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα σε λίγες μέρες, η Μάνη κατάφερε να μετατραπεί σε τοπ προορισμός για το καλοκαίρι, μέσα από τα υπέροχα πλάνα που προβάλλονται καθημερινά στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Κάπως έτσι, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ανδρέα Γεωργίου και να τοποθετήσει τη νέα του σειρά στην υπέροχη αυτή περιοχή της Πελοποννήσου.

Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε προγραμματίσει να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν, τη σειρά «Ντέρτι», η οποία θα είχε φόντο τα μπουζούκια της δεκαετίας του ’80. Η σειρά αυτή ωστόσο ματαιώθηκε καθώς ο ALPHA θα κυκλοφορήσει τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που θα έχει την ίδια θεματολογία.

Στη Μάνη και ο ΑΝΤ1

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, η Μελίνα Τσαβάλη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν προγραμματίσει να κάνουν τα γυρίσματα για μία νέας σειράς εποχής που έχουν δημιουργήσει, η οποία θα έχει τίτλο «Μάγισσα», στην Μάνη.

ΑΝΤ1 νέα σειρά Μάνη

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ που θα διαδραματίζεται το 1818, στην προεπαναστατική δηλαδή Ελλάδα με πολυάριθμο καστ και από την ομάδα των «Αγριων μελισσών».

Νέα σειρά και στον ΑΝΤ1+

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Σέρρες, έρχεται στον ΑΝΤ1+ το ψυχολογικό θρίλερ της streaming πλατφόρμας με τίτλο «Σώσε με» που είναι βασισμένο στο ομότιτλο best seller βιβλίο του Δημήτρη Σίμου, έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεται.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πιέρρος Ανδρακάκος και το σενάριο οι Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος και Βαγγέλης Νάσης. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου 2,5 μήνες και μεγάλο μέρος αυτών θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, όπου εκτυλίσσεται η ιστορία. Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Το στόρι έχει ως εξής: Μια μοναχική καλλιτέχνιδα, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Ελενα Μαυρίδου) φτάνει στην πόλη για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

ΑΝΤ1+ Σώσε με

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τριπλή αποχώρηση από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» - Αλλάζει εντελώς το καστ της σειράς

Στοργή: Διπλή αποχώρηση από τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ πριν καν ξεκινήσει