Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαίρη, η Μαίρη και η… Μαίρη! Δεν είναι μία, αλλά τρεις. Γυναίκες που τους φέρνουν όλους και όλα… βόλτα: Άντρες, παιδιά, δουλειά, πεθερές. Όλα αυτά στη νέα σειρά του Mega που έρχεται από τη νέα σεζόν.

Η νέα κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή, στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA. Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, με ένα απίθανο καστ ηθοποιών να ενσαρκώνει ήρωες που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και να ταυτιστούμε μαζί τους.

Λίγα λόγια για τη σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα… Μαίρη.

Μαίρη Μαίρη Μαίρη Βάσω Λασκαράκη

Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Απλές καθημερινές καταστάσεις που μας είναι γνώριμες, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral. Μια ξεκαρδιστική σειρά από το συγγραφικό δίδυμο που έχει σφραγίσει την κωμωδία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο.

Πρωταγωνιστούν:

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟ MEGA

Στο Mega ξεκινάει και η σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν φέτος οι σειρές του, το Mega έχει αποφασίσει να επενδύσει ακόμη περισσότερο στην μυθοπλασία. Έτσι πέρα από την κωμική σειρά που ετοιμάζει το Μεγάλο Κανάλι πρόκειται να δώσει σάρκα και οστά στο «Μαύρο Ρόδο», που αποτελεί διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος της Ελένης Καπλάνη.

Η ιστορία αφορά σε μια καλόγρια, που επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνά μέσα της ο Δημήτρης ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού. Το δίλημμα είναι πρωτοφανές για εκείνη και πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στο πρέπει και στο θέλω, στο παρελθόν και στο μέλλον. Θα ανατρέψει τελικά τον πειθαρχημένο βηματισμό της ζωής της;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι αποφάσισε να επενδύσει σε ένα ακόμα νέο ταλέντο, ακολουθώντας το κλίμα της εποχής.

Συγκεκριμένα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς έχει επιλέξει τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, τον οποίο απολαύσαμε στη σειρά 42 βαθμοί Κελσίου, στο Αγάπη Παράνομη ενώ έκανε ένα σύντομο αλλά συγκλονιστικό πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες, εκεί που υποδύθηκε τον νεαρό Ακύλα με καταπληκτικό τρόπο.

Μαύρο Ρόδο Μιχαήλ Ταμπακάκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Στροφή στην κωμωδία για το Mega - Η νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει την επόμενη σεζόν

Αποκλειστικό: Φέτος κάνει μονοψήφια αλλά πήρε το πράσινο φως για του χρόνου