Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος της και έτσι τα κανάλια έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ένα από τα πρόσωπα που συζητούνται έντονα είναι και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Το πρωί της Τρίτης (14/6), η εκπομπή Mega Καλημέρα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της μαγείρισσας και ξεκαθάρισε πως φαίνεται να έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φέτος βρισκόταν κάτω από την στέγη του ΣΚΑΪ, αν και τους τελευταίους μήνες η εκπομπή της δεν προβαλλόταν. Κάπως έτσι ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα.

Με ποιο κανάλι κλείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε από την εκπομπή, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι στον ΑΝΤ1 στο πλευρό της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για την εκπομπή της) ενώ ακούγεται έντονα πως θα έχει και μία δική της εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου. Άλλωστε αυτή ήταν μία από τις προϋποθέσεις που έθεσε πριν συμφωνήσει.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε, πριν λίγο καιρό βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ALPHA, για την εκπομπή Super Κατερίνα. Εκεί βέβαια η πρόταση ήταν αρκετά διαφορετική καθώς το κανάλι ήθελε την έμπειρη σεφ να εμφανίζεται μόλις 2-3 φορές την εβδομάδα αφού δεν ήθελε να λύσει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Λένη που έχει καλή χημεία με την παρουσιάστρια.

Λίγα λόγια για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (Νάουσα Πάρου, 22 Οκτωβρίου 1967) είναι Ελληνίδα chef, ιδιοκτήτρια εστιατορίου, πρέσβειρα της Ελληνικής κουζίνας, τηλεοπτική παρουσιάστρια καθώς και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο όπου από μικρή ασχολήθηκε στο χώρο της εστίασης, στην οικογενειακή επιχείρηση.

Τελειώνοντας το σχολείο, μετακομίζει για δύο χρόνια στην Αθήνα, για να σπουδάσει Design. Από το 1991, επιστρέφει στην Πάρο όπου ασχολείται επαγγελματικά πλέον, με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Το 1996 ανοίγει το πρώτο εστιατόριο, "Παπαδάκης" στη Νάουσα της Πάρου, το οποίο λειτουργεί έως το 2004.

Την ίδια χρονιά μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και το 2005 ξεκινάει τη λειτουργία του το Εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι, στο οποίο εργάζεται ως Executive Chef έως και σήμερα.

Στην Αθήνα άρχισε και η καριέρα της στην τηλεόραση, σαν παρουσιάστρια στη μαγειρική ζώνη εκπομπών, που μέχρι τότε είχε αποσπασματικό χαρακτήρα.

Την ίδια περίοδο αναπτύσσει την ιστοσελίδα της.

Το 2012-2013 διδάσκει μαγειρική στην Le Monde.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ριζικές αλλαγές στο Καλό Μεσημεράκι - Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά έχει αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες

Αποκλειστικό: Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Γάλλου και του Λεωνίδα Κακούρη