Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του Love Island ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (1/10) και η αλήθεια είναι ότι παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του παιχνιδιού, οι παίκτες έχουν μπει στη βίλα με πολύ άγριες διαθέσεις.

Τι είδαμε στο χθεσινό (1/10) επεισόδιο του Love Island

Το πρώτο βράδυ της Χριστίνας και του Αλέξανδρου στο Love Island

Το Love Island ξεκίνησε και φαίνεται πως οι παίκτες συνήθισαν ήδη την καινούρια τους καθημερινότητα, αφού δεν μπορούσαν με τίποτα να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους.

Η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος, μάλιστα, πέρασαν ένα πολύ όμορφο βράδυ, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι, αφού κοιμήθηκαν μαζί και δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται.

Απογοητευμένος ο Γιώργος μετά το βράδυ που πέρασε μόνος του στη βίλα

Σε αντίθεση με την Χριστίνα και τον Αλέξανδρο, το βράδυ δεν ήταν τόσο ωραίο για τον Γιώργο στο Love Island, καθώς είναι ο μόνος single παίκτης αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι και δεν ευχαριστήθηκε τον ύπνο του από τη στιγμή που έμεινε μόνος.

Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής εξήγησε πως μία αγκαλιά και ένα φιλί είναι αυτά που του λείπουν περισσότερο σε τέτοιες στιγμές.

Τον πέταξε από το κρεβάτι στη μέση της νύχτας - Σκούρα τα πράγματα για τον Θοδωρή

Μπορεί ο Γιώργος να κοιμήθηκε μόνος του στη βίλα του Love Island, ωστόσο μόνος του κατέληξε και ο Θοδωρής, αφού η Μαρία τον πέταξε από το κρεβάτι στη μέση της νύχτας.

Δεν φαίνεται να το πήρε πολύ βαριά βέβαια, αλλά το "έριξε" στην πλάκα και προσπάθησε να γελάσει με το γεγονός αυτό, αφού είναι πολύ αρχή ακόμα για να μπορέσει να κρίνει την κοπέλα που έχει δίπλα του.

Δεν μπορούσε να μείνει δίπλα του ούτε λεπτό - Σε δύσκολη θέση η Αναστασία με τον Κόρκα

Μέχρι στιγμής στη βίλα του Love island το μόνο ζευγάρι που κοιμήθηκε καλά και πέρασε όμορφα είναι η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος. Η Αναστασία, από την άλλη, με τον Κόρκα φαίνεται πως δεν έχουν καθόλου χημεία.

Όσο κι αν εκείνος προσπαθεί, η ίδια δεν αισθάνεται καθόλου άνετα και γι' αυτό άλλαζε κρεβάτια όλο το βράδυ. Όταν δε της είπαν πως μάλλον σκέφτεται κάποιον άλλο από τους παίκτες εκείνη έγινε "έξαλλη" τονίζοντας πως απλά δεν της "έβγαινε".

"Τον έληξε" πριν καν αρχίσει το ειδύλλιο - Το ζευγάρι που χώρισε τα "τσανάκια" του στο 2ο κιόλας επεισόδιο

Πολλές οι αναταραχές στο Love Island και ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά. Η Αναστασία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, διότι δεν αισθάνεται άνετα με το ταίρι της, όμως ακόμη μεγαλύτερα είναι τα προβλήματα για την Κλαούντια και τον Βασίλη.

Η Κλαούντια, δηλαδή, δεν κοιμήθηκε καθόλου καλά στο πλευρό του Βασίλη και έτρεξε αμέσως να το πει στα υπόλοιπα κορίτσια της βίλας, ενώ εκείνος άρχισε να ξενερώνει με την συμπεριφορά της. Βέβαια, αυτό δεν πτόησε καθόλου την πρώτη, αφού βρήκε παρηγοριά στο Γιώργο και αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να λήξει το ειδύλλιο με τον Βασίλη πριν να είναι αργά.

Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στη βίλα

Τα πάνω κάτω ήρθαν μόλις οι παίκτες αντίκρισαν μια νέα κοπέλα να μπαίνει στη βίλα. Ο λόγος για την Ιωάννα, η οποία είναι έτοιμη να βρει και να διεκδικήσει το δικό της ταίρι. Όπως ανέφερε, αποφάσισε να μπει στο Love Island καθώς μέσα σε μια βδομάδα χώρισε και απολύθηκε από τη δουλειά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οι άλλοι παίρνουν 2.000 ευρώ τον μήνα ενώ αυτός... - Με πόσα λεφτά αμείβεται ο Αλέξανδρος στο Love Island

Το βέτο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΙ για το Love Island - Γι' αυτό είπε το ναι στην παρουσίαση!